Jurnalistă Mediafax (cultură, media, divertisment), radio, redactor-șef Good Food România – vreo șase ani, food blogger de vreo șapte ani și nu în ultimul rând bucătar. De plăcere, nu forțată de împrejurări, să ne înțelegem.
Și pentru că nu era destul, ca să nu se plictisească, a deschis primul open kitchen din București, Mazilique Studio. Un loc de joacă pentru ateliere de gătit, lansări de produse, testări de meniuri și rețete, petreceri private și de ce nu, ședințe foto.
Nu i-am făcut încă o vizită (dar am să dau năvală peste ea într-o zi!) însă am auzit că atmosfera este una de social kitchen unde se leagă prietenii și discuții de tot felul, chiar și culinare. Petrecerile sunt și ele pe listă, așadar wow…este puțin spus.
Ce îmi place la ea? Este țăcănită, da. Total. Ambițioasă și creativă. Se vede de departe că îi place ceea ce face pentru că a avut răbdarea necesară de a învăța TOT. SINGURĂ. Așadar, îmi permit să îi spun: Bravo, MAZILU!
Astăzi, Cristina Mazilu. Mai exact, Mazilique.
No Comments