Interviuri

Ușor de admirat și invidiat. Greu de “citit” – Roxana Voloșeniuc

1 aprilie 2018

Mi-am dorit dintotdeauna să o cunosc personal. Doar eu și ea, față în față. Să o pot întreba o grămadă de lucruri și să capăt răspunsuri bazate pe experiența ei aparte. Pentru românce, este ora exactă în modă. Și aș adăuga și în business-ul de presă glossy. Este în echipa Elle de 20 de ani, de pe vremea când nu exista altceva în afară de revista Avantaje. Mă gândesc zâmbind că, pe atunci, fotomodelele erau școlărițe sau nu erau încă născute. A fost numită de către licențiatorii Elle redactor-șef la 25 de ani, devenind astfel cel mai tânăr redactor-șef din întreaga rețea internațională (44 de țări) a acestui titlu. Este și publisher Elle de cinci ani pentru www.elle.ro.

S-a născut pe 19 iulie 1975, la Constanța, unde a terminat liceul, profil matematică-fizică. Apoi a intrat în lumea modei inițial ca model și a avut șansa să străbată lumea în lung și-n lat, ceea ce face și astăzi pentru meseria ei. Și-a construit și o familie cu doi copii, are mereu prietenii aproape iar cei care o întâlnesc spun că este la fel de tânără și pasionată de ceea ce face, exact ca la început.

Ce îmi place la ea?

Este pragmatică, înțeleaptă și echilibrată. Șahul de performanță a învățat-o răbdarea, gândirea rapidă și multă viziune. Să simtă ceea ce urmează. Este o femeie de succes, frumoasă, cu o carieră absolut minunată, elegantă și cu mult bun gust.

Interviul face parte din campania Extraordinary Now susținută de Häagen Dazs. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply