Food

Concurs din bucătăria lui Chef Foa

14 decembrie 2015

În ultimul timp, experiențele mele culinare sunt din ce în ce mai interesante. Când am acceptat provocarea Staropramen, iată aici prima încercare, nici prin gând nu mi-a trecut că voi învăța câteva secrete, demne de reținut, din bucătăria lui Chef Foa. Zilele trecute am gătit în gașcă. De bloggeri. Toți la aceeași provocare – ChefXperience . Care mai de care și-a dat silința să țină pasul cu cerințele și rețetele delicioase propuse spre gătit. Curcan la cuptor, supă cremă de dovleac, terină de pește și panacotta. O nebunie întreagă.

Ce-am gătit? Desertul. Panacotta. O budincă cremoasă, aromată și delicioasă. Parcă cineva a știut că nu am gătit niciodată așa ceva și trebuia să încerc. Problema mea? A fost pentru prima dată când am gătit desert. Da, sună ciudat cu un copil acasă, dar George este cel care ne răsfață cu desertul atunci când suntem împreună. Şi o face perfect. Acum am prins ceva curaj, mi-a plăcut și sper sa repet curând experiența acasă.

DSC_0233

DSC_0240
Recunosc că George a fost în formă și a știut să parcurgă toți pașii rețetei. Este un desert care nu necesită prea multe ingrediente, însă acelea puține trebuie să fie de calitate. Așadar, totul a mers perfect, ba chiar ne-am simțit bine alături de Claudiu și Nico Vrînceanu, Mariana și Andrei Cismaru, Marta Ușurelu și Cristi Manafu și mai ales de Chef Foa.

DSC_0230
Desertul nostru a mers perfect cu celelalte feluri pregătite. A fost ușor, fresh și rafinat pentru o seară frumoasă de sărbătoare. Și ce mi-a plăcut și mai tare a fost că Chef Foa a potrivit acest desert cu berea Staropramen Granat. Nici nu m-am gândit vreodată să le asociez. Ma gândesc serios să o încerc acasă pentru cei dragi. Cu tot cu bere, evident!
Plus alte rețete pe care Chef Foa le face aici de îți lasă gura apă.

DSC_0244

DSC_0246

Și acum vă invit la concurs pentru că am un bax de bere Staropramen Granat de oferit, chiar acum în prag de sărbători. Îmi răspundeți la o întrebare și eu vă dau berea.

Care este ingredientul de bază la Panacotta? Baxul de bere vă așteaptă la mine.

Urmăriți cu atenție filmulețul de mai jos, să vedeți cum ne-am distrat și am gătit voioși în bucătăria ChefXperience.

12386629_10205495071120106_1894325248_n

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Madalina Radu 14 decembrie 2015 at 17:27

  Ingredientul de baza pentru desertul panna cotta este smantana dulce! :*

 • Reply Stefania Oachesu 14 decembrie 2015 at 17:48

  Smântâna dulce 🙂

 • Reply Elena 14 decembrie 2015 at 17:53

  Smantana dulce !

 • Reply Dina Aura Nicoleta 15 decembrie 2015 at 8:11

  Ingredientul de bază pentru realizarea rețetei de panna cotta este smântâna dulce!
  Sărbători fericite și multe clipe frumoase alături de familie!

 • Reply Lorena 21 decembrie 2015 at 8:57

  Buna Madalina,

  Felicitaaaari!! Esti castigatoarea unui bax de bere Staropramen Granat, in urma concursului ChefXperience. Ne auzim in privat, pe mail, pentru detalii.
  Cu drag,

 • Reply Dina Aura Nicoleta 23 decembrie 2015 at 21:24

  Numai concurs n-a fost….
  …..

 • Leave a Reply