Interviuri

O #supermom, Ela Crăciun

30 ianuarie 2018

Este jurnalist și om de televiziune. Însă mai presus de acestea este mamă. Da, știu, sunt multe mame pe lumea asta, dar ea este una dintre acelea care îți arată în fiecare zi că acest rol, pe cât de solicitant este, te poate transforma în cel mai puternic om de pe planetă. Pentru simplul fapt că este o experiență de viață unică, ba chiar un miracol. Despre care trebuie să scrii. Să-l faci cunoscut, cât mai bine cu putință. Așa cum face și ea pe blogul ei, în ultimii trei ani.

Vorbește în fiecare zi despre un stil de viață sănătos, moduri practice prin care să asigure starea de bine a familiei și mai ales cum să fii un părinte relaxat într-o lume plină de tentații și mai ales…viteză. Dar și despre beauty, călătorii și campanii speciale. A absolvit Școala de Televiziune – Tudor Vornicu și de aici mai face doar un pas în televiziune. În 2008 începe ca realizator și prezentator de știri la Money Channel, iar din 2009 realizator și prezentator la emisiunea  “Numai de bine” la care activează și în prezent.

Ce îmi place la ea? Este perseverentă și echilibrată în tot ceea ce face. Calități fără de care succesul profesional nu cred că ar fi venit. Și este frumoasă și împlinită. Trebuie doar să te uiți la ea și vei vedea.

Astăzi, Ela Crăciun.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply