Interviuri

„Aș vrea să devin mai formator de opinie de cât am fost până acum”

13 iulie 2017

Prima victimă ce i-a picat pe mână la machiaj a fost o colegă de clasă, în liceu. În ora de matematică. Deh, artiștii nu au limite și nici bariere atunci când vor să se exprime. Pe atunci nici nu exista în România meseria de make-up artist, nu mai zic de produse cosmetice. De aceea și prima diplomă pe care a obținut-o a fost în Franța, nu în România. Mai exact la 18 ani când a plecat la Paris pentru specializare la institutul de cosmetologie Chanel, iar de acolo au urmat cei mai frumoși ani, prin toate colțurile lumii pentru școli și specializări, alături de cei mai buni make-up artiști.

A lucrat cu cele mai bune echipe editoriale din țară și străinătate, a susținut nenumărate workshopuri de make-up și conferințe de tendințe, a realizat sute de editoriale și pentru mediul online, a organizat backstage-uri de modă, a filmat zeci de reclame și videoclipuri și a câștigat numeroase premii. Dacă stau să adun toate aceste experiențe în anii petrecuți printre fonduri de ten, rujuri și farduri, îmi dau seama că nu doar stăpânește perfect universul machiajului dar este și cel mai bun și inovator make-up artist din România.

Știu că nu mai are nevoie de nici o prezentare și atunci am să spun doar atât: Este magic. Și m-a fascinat. Cu siguranța lui, seriozitatea și profesionalismul. Face totul cu entuziasm, măiestrie și este mereu cu un pas înainte. Mult înainte, credeți-mă! De aceea, cred că dincolo de poziția binemeritată pe care o ocupă acum, National Make-Up Artist Lancome România, este un formator de opinie și un artist complet.

Astăzi, Alexandru Abagiu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply