Interviuri

Fata cu lipici – Tily Niculae

12 octombrie 2016

Scriu de mai bine de jumătate de an despre femei. Cunoscute, mai mult sau mai puțin. Unele puternice, altele extrem de frumoase și mai mult decât atât cu un job de invidiat. Toate cu o putere de muncă fantastică, pregătite oricând să dărâme bariere sau să ocupe locuri fruntașe într-o lume a bărbaților. Astăzi scriu despre o femeie foarte specială care mi-a reconfirmat în jumătate de oră de interviu că viața este mult prea mișto și că trebuie să trăim orice moment, oricât de mic ar fi. Acum. Nu mâine, nu săptămâna viitoare. Nu anul viitor când vom cheltui banii strânși anul ăsta.

Simplă, deschisă și cu cel mai sincer zâmbet pe care l-am văzut până acum. Este cunoscută publicului pentru serialul de succes “La bloc” și alte filme românești în care a arătat profesionalism și pasiune pentru ceea ce face, încă din anii copilăriei. Ani câștigați frumos, aș spune eu, pentru ceea ce este și face acum. Un om talentat și creativ ce emană enorm de multă energie, voie bună, pozitiv, ambițios, pragmatic și puternic. Foarte puternic. Și nu exagerez când spun asta. Viața i-a dat multe neplăceri și încercări, însă a ales să lupte în cel mai frumos mod cu putință. Cu mult zâmbet, pe un chip curat și împăcat. Responsabil. Iubește al naibii tare viața. Și Dumnezeu pe ea.

Mamă, soție, fiica, blogger, vlogger, actriță, realizator emisiune radio. Și da, bate recordul la vorbit.

Astăzi, Tily Niculae.

PS: Tily, le-am spus pe toate?? :)))

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tily Niculae 12 octombrie 2016 at 14:15

    Cat am rasssss!
    Multumesc pt invitatieee:)))

  • Reply Monica 13 octombrie 2016 at 11:19

    Suuuper!!! Nu pot Sa ii spun interviu, mi s-a parut mai mult o discutie intre fete, sincera, relaxanta si plina de energie in acelasi timp!! Felicitari doamnelor, mi-a placut!!!

  • Leave a Reply