Interviuri

She’s a DOER…

24 februarie 2017

După un casting la Școla Germană a fost aleasă să prezinte o emisiune în limba germană la TVR 1. O prezintă și astăzi, după mai bine 17 ani. Însă ea și-ar fi dorit să fie cântăreață. Nu a ieșit. Dar a reușit cu un pic de modeling, vreo trei ani. Și nu mă suprinde. Este frumoasă, înaltă și cu o față nu prea comună.

Cu experiență suficientă în televiziune a ajuns să prezinte și emisiunea Vreau să fiu sănătos care cred că i se potrivește de minune, având în vedere stilul de viață echilibrat pe care îl are și mai nou îl promovează pe platforma pe care a  lansat-o de curând “în piață”…DOER.RO. Un loc dedicat utilului, eficienței și simplității pentru viața de zi cu zi. Un fel de journalism solution, cum spune chiar EA. O idee cool de la o femeie cool. Eu de pe platforma ei am învățat să curăț rodia, de exemplu. Iată cum a făcut un om fericit.

Și asta nu e tot. Pe lângă televiziune și internet are o mare pasiune. Designul de bijuterii. Colierele By Sonya au fost un succes încă din ziua lansării, acestea fiind distribuite și în afara țării. Recunoaște că din lipsă de timp nu le oferă suficientă atenție, însă m-a asigurat că are un plan și speră să revină pe piață cu o nouă colecție.

Ce îmi place la ea? Este creativă. Foarte creativă, aș spune. Elegantă, ambițioasă, sportivă nu mai zic, pragmatică din cale afară și aparte. Are ceva care o scoate din mulțime.

Astăzi, Sonia Argint Ionescu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply