Interviuri

Natural Beauty by Adriana Petrescu

11 iulie 2017

Stilul de viaţă sănătos, sportul zilnic şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care s-a ghidat încă din adolescență. Este conștiincioasă și disciplinată atunci când vine vorba de menținerea sănătății și a frumuseții, poate de aceea nu se abate niciodată de la reguli clare și precise. Dacă la 17 ani pleca din țară cu primul contract de modelling, mai târziu cariera și jobul i-au oferit șansa de a se stabili la Roma, timp de șapte ani, unde a lucrat la celebra televiziune italiană RAI 1.

Astăzi este mamă, soție și o femeie de succes. Dacă mulți ani și-a urmat soțul în multe colțuri ale lumii, datorită meseriei de antrenor, astăzi este mândră de businessul și lansarea ei în industria frumuseții, Natural Beauty by Adriana Petrescu. A adus în România terapiile de înfrumusețare de ultimă generație, Ultherapy și Velashape III, proceduri la care apelează și vedete, precum: Jennifer Aniston, Courtney Cox și Kim Kardashian. Acestea sunt terapii de ultimă generaţie, care promit să revoluţioneze tot ceea ce știm despre procedurile anti-aging şi de remodelare corporală.

Ce îmi place la ea? Că se afișează puțin în lumea mondenă, ceea ce înseamnă că focusul ei este familia, poate de aceea s-a și dedicat în totalitate fetiței ei, Jennifer. Este o prezență extrem de plăcută și de discretă. Și da, la aproape 40 de ani arată impecabil și are o siluetă demnă de invidiat.

Astăzi, Adriana Petrescu.

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply