Interviuri

Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan

24 martie 2016

După mulți ani de presă, televiziune și radio, a ales să lucreze cu și pentru copii. După ce am asistat la unul dintre spectacolele pe care le păstorește, aș zice că și pentru părinți. E mereu cu zâmbetul pe buze, pusă pe distracție și cu povești pline de umor, gata oricând să te facă să uiți că dimineața, spre exemplu, plecatul la grădiniță înseamnă plâns, împotrivire, negocieri și manipulări sentimentale.

Pune în scenă spectacole de teatru pentru copii, organizează o discotecă pentru prichindei, petreceri private, formează cei mai buni animatori, scrie cărți (cum ar fi cea mai recentă: Pledoarie pentru mami și tati) și înregistrează CD-uri cu jocuri pentru copii (Jocuri de jucat în trafic).  Muza ei pentru toate este fetița sa, Maya, pe care o iubește extrem de mult și cu care a clădit o relație de prietenie, demnă de invidiat. Ce a făcut cu toată această pasiune pentru copii? A construit cel mai mare teatru privat pentru copii, Gaşca Zurli. Un adevărat fenomen.

Cred că Dumnezeu i-a dat atât de multă inspirație, creativitate, iubire și mai ales răbdare, încât poate să facă fericit orice copil de pe planeta asta. Indiferent de vârstă. Aveți în față unul de 34 de ani care a râs de s-a prăpădit și la înregistrări dar și la montaj. Vă invit să vă schimbați starea, optica și ideile despre parenting într-un interviu de pus la suflet.

Astăzi, Mirela Retegan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply