Interviuri

O femeie frumoasă în culmea fericirii

13 mai 2016

Asta aș spune despre ea înainte de toate. Trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.  Curând va deveni mămică. Și plutește. Radiază. Este pregătită dar și emoționată.

De 19 ani este jurnalist și astfel știe foarte bine să folosească: cuvântul. Corespondent special al Știrilor Pro Tv la evenimente majore, reportaje speciale pentru “Romania, te iubesc” și 1 Decembrie, campanii în sprijinul valorilor dar și poveștilor remarcabile sau emoționante cu români de pretutindeni. Toate sunt realizate cu pasiune, implicare și profesionalism.

Găseşte timp și pentru implicarea în proiecte de responsabilizare socială. Este ambasador de peste șase ani al Fundației Hope and Homes for Children România care se ocupă de copii abandonați. Pune umărul la desființarea tuturor orfelinatelor mamut de tip vechi și schimbarea vieții copiilor abandonați din România în întregime, plus a oamenilor care lucrează în sistem. Astfel comunică constant activitatea HHC România prin materiale originale dar și mers pe teren cu echipele fundației.

Ce îmi place la ea? Este discretă. Un om frumos, elegant, consistent și valoros pe care îl vrei lângă tine pe viață. Și mai are o libertate deplină în alegeri (în orice) pe care ajungi să ți-o dorești și tu pentru că ea ți-o transmite inevitabil.

Astăzi, Amalia Enache.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply