Lifestyle

Josephine

18 aprilie 2011

Florina Erimescu creeaza sub brandul Josephine. Si-ar dori ca maine sa se poata muta la Paris si sa deschida acolo un magazin. De succes spun eu pentru ca la ce bijuterii poate creea cu siguranta ar fi pe placul frantuzoaicelor. Si nu numai! Sunt mai mult decat simple bijuterii. Sunt piese unicat.

Brandul Josephine s-a concretizat pe o banca din Paris ( poate si de asta dorinta de a se muta in capitala pariziana) in 2007 , iar in urmatorul an se contura deja ca un business. Materialele folosite sunt in mare parte cristalele Swarovski, perle de cultura si pietrele semipretioase, prezente in diferite combinatii in toare creatiile sale.

Cele mai multe cliente care apeleaza la Josephine sunt viitoarele mirese pentru ca le poate oferi bijuterii personalizate de la coliere, inele si mai ales accesorii de par pana la ornamente pentru tortul de nunta sau pentru buchet.

Sectiunea Josephine Mariage de pe site  este cea mai solicitata. Si are si de ce. Bijuteriile sunt delicate si rafinate perfecte pentru miresici. Imposibil sa nu gasiti ceea ce va doriti mai ales ca aveti la dispozitie culorile si pietrele potrivite evenimentului.

Dragelor, veti fi incantate de aceste bijuterii stralucitoare si chiar dependente.

Le gasiti pe site www.josephine.ro sau  la magazinul Belle Dream din Str. Prof. Ion Bogdan, nr.11, Bucuresti. Dar si Timisoara si Constanta.

Cercei Josephine lucrati manual folosind cristale Swarovski mov (Amethyst) si albe (Crystal). 170 lei

 

 

 

 

 

Cercei Josephine lucrati manual cu cristale Swarovski albe (Crystal) si lila (Provence Lavender). 190 lei

 

 

 

 

 

Bratara Josephine lucrata manual cu perle de apa dulce si cristale Swarovski negre (Jet) si albe (Crystal). 260 lei

 

 

 

 

 

Colier Josephine lucrat manual cu dantelarii metalice, cristale Swarovski albe (Crystal) si 5 randuri de perle de apa dulce. 550 lei

 

 

 

 

 

Pieptene realizat cu 3 suporturi metalice dantelate, cristale Swarowski albe (Crystal) si rosii (Siam). 200 lei

 

 

 

 

 

Josephine Mariage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply