Lifestyle

Perna mea de vis

24 mai 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De astazi sper sa dorm mai bine. Ultimul trimestru de sarcina (adica ultimele 2 luni) sunt mai dificile la dormit si atunci am decis sa-mi usurez somnul cu o super perna. De fapt cu una speciala. Am primit coletul. La prima vedere arata foarte bine. Voi testa diseara cat de functionala este.

Perna Ultimate Comfort 3 in 1 (confectionata in UK) este o perna moale, care ofera suport tuturor zonelor cu probleme, in timpul sarcinii (si in perioada postnatala). Designul patentat permite pernei sa se transforme, in functie de nevoile mamicii si ale bebelusului.

In  prima etapa perna poate fi folosita de mamica in perioada prenatala,  pentru a se putea odihni – perna ofera spijin tuturor zonelor mai  sensibile, din timpul sarcinii : burtica, spate, coapse, gat. Ulterior perna se poate transforma in suport pentru bebelus, in perioada in care incepe sa stea in fundic. Husa pernei este 100% din bumbac.

Sper sa fie ce trebuie. Va spun maine. Ah! perna o puteti comanda de pe siteul Bebebliss. Ajunge imediat la voi prin curierat rapid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Masal 24 mai 2012 at 13:19

    ultimul TRImestru de sarcina incepe cu saptamana 28……asta inseamna ultimele 3 luni, probabil emotia ultimelor luni isi spune cuvantul!….:)……foarte practica perna, eu am incercat-o si n-am regretat un moment! Sarcina usoara in continuare!

    • Reply Lorena 24 mai 2012 at 20:30

      Intr-adevăr ultimul trimestru de sarcina înseamnă …ultimele 3 luni. Eu m-am referit la faptul ca sunt in ultimele 2 luni. Eu mai glumesc si spun ca sunt in faza terminala! hahaha! Iar cu perna încerc sa mă obisnuiesc cu ea. Mi se pare un pic rigida…dar poate asta este si ideea pentru a susține spatele, burtica si gâtul. Multumesc pentru gânduri. Numai bine.

  • Reply daniela 24 mai 2012 at 14:48

    sa-mi spui cum este,sper sa ai un somn linistit,te sarut

    • Reply Lorena 24 mai 2012 at 20:32

      Încerc sa-mi fac o relație cu ea. Sper sa nu fie George gelos. Pupam.

  • Reply masal 25 mai 2012 at 5:54

    Aaaaaa…..asta inseamna ca nu mai ai mult si nasti, nastere usoara iti doresc!
    Inseamna ca prin august iti vezi puiul……cred ca abia astepti!
    Cum ai dormit cu noua perna?

    • Reply Lorena 26 mai 2012 at 7:43

      Da…la începutul lui august. Si abia așteptăm. Sa știi ca am dormit foarte bine. Mi se pare puțin rigida dar cred ca asta este si ideea. Mă obisnuiesc cu ea. Rău nu are cum sa fie nu? Numai bine.

    Leave a Reply