Lorena Buhnici

De la arhitectură la Make-up Artist Oficial L’oreal Paris

Chiar dacă a terminat arhitectura și-a îndreptat atenția către machiaj. La început din plăcere, mai exact face&body painting pentru petreceri și diferite evenimente. Apoi s-a transformat în pasiune și a urmat cursuri de efecte speciale și machiaj, iar de aici nu a mai durat mult și a devenit un job permanent. Unul care i se potrivește de minune și pentru care experimentează în fiecare zi.

A avut norocul să-l întâlnească pe Alexandru Abagiu la un curs, apoi i-a devenit asistentă și au lucrat împreună mulți ani la rând. A „furat meserie” de la cel mai bun make-up artist și așa a reușit să lucreze pentru cele mai prestigioase reviste din România, emisiuni TV, reclame și videoclipuri pentru artiști români și internaționali. După zece ani de experiență a preluat cea mai frumoasă ștafetă, make-up artist oficial L’Oreal Paris, de la cel care a învățat-o cum să devină un profesionist.

Ce îmi place la ea? Este o feministă convinsă. Întotdeauna realizează un machiaj fin și delicat, oricât de complex ar fi, cu linii clare și bine definite, ceea ce o face atât de apreciată și iubită de către vedete. Este calmă, caldă, mereu cu zâmbetul pe buze, tenace și perseverentă.

Astăzi, Andra Manea!

 

You might also like

Comments

Fara comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *