Interviuri

De la arhitectură la Make-up Artist Oficial L’oreal Paris

26 iunie 2018

Chiar dacă a terminat arhitectura și-a îndreptat atenția către machiaj. La început din plăcere, mai exact face&body painting pentru petreceri și diferite evenimente. Apoi s-a transformat în pasiune și a urmat cursuri de efecte speciale și machiaj, iar de aici nu a mai durat mult și a devenit un job permanent. Unul care i se potrivește de minune și pentru care experimentează în fiecare zi.

A avut norocul să-l întâlnească pe Alexandru Abagiu la un curs, apoi i-a devenit asistentă și au lucrat împreună mulți ani la rând. A „furat meserie” de la cel mai bun make-up artist și așa a reușit să lucreze pentru cele mai prestigioase reviste din România, emisiuni TV, reclame și videoclipuri pentru artiști români și internaționali. După zece ani de experiență a preluat cea mai frumoasă ștafetă, make-up artist oficial L’Oreal Paris, de la cel care a învățat-o cum să devină un profesionist.

Ce îmi place la ea? Este o feministă convinsă. Întotdeauna realizează un machiaj fin și delicat, oricât de complex ar fi, cu linii clare și bine definite, ceea ce o face atât de apreciată și iubită de către vedete. Este calmă, caldă, mereu cu zâmbetul pe buze, tenace și perseverentă.

Astăzi, Andra Manea!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply