Frumusețe

Noua mea paletă… de culori

21 ianuarie 2015

Îmi plac fardurile, dar nu în fiecare zi.  Așadar, nu prea folosesc. Și ca să fiu și mai sinceră… nu prea ma pricep sa le aplic! Dar asta rămâne între noi. Atunci când am nevoie de un machiaj mai complex apelez la un make-up artist. Am noroc să cunosc câțiva și atunci nu mă stresez în privința asta.

Însa asta nu înseamnă cu nu am acasă un arsenal întreg de produse pentru machiat. De curând s-a alăturat și paleta de farduri pentru ochi Artistry Little Black Dress de la Amway. Paleta conține opt nuanțe fermecătoare și discrete, dar și o pensulă cu două capete. Unul pentru aplicarea fardului și un capăt pentru aplicarea eyeliner-ului. Culorile sunt: alb translucid, mov antic, gri oțel, mov satinat, negru profund, mov profund, plumburiu deschis și roz pal.

FullSizeRender

Paleta de culori este perfectă pentru un look de zi sau de seară. Așadar, am tot ce trebuie pentru a-mi pune ochii în valoare.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anca 28 ianuarie 2015 at 7:08

    Buna dimineata,
    foarte interesante produsele de la Amway, in special paletele de farduri. Vroiam sa te intreb daca ai incercat cumva vreun parfum din gama lor!
    O zi frumoasa!

  • Leave a Reply