Frumusețe

Artistry Indigo Skies – Rujul primăverii

11 martie 2015

Cumpăr rujuri dintotdeauna. Multe. Imi plac teribil de tare. Mai repede folosesc un ruj decât un creion de ochi. Rujul este arma secretă din trusa de machiaj. Este atât de feminin și atât de sexy, încât, după părerea mea, este mica minune din poșeta oricărei femei.

Aplicarea rujului este o plăcere pentru orice femeie, mai ales că acesta a devenit un accesoriu nelipsit, un mod prin care putem să ne exprimăm personalitatea dar și stările de spirit. Ales cu atenție și în acord, nu doar cu tendințele modei, ci și cu personalitatea celei care îl poartă, rujul poate să devină parte definitorie a acesteia.

Și pentru că se apropie vremea frumoasă, iată două nuanțe de ruj din colecția Artistry Indigo Skies de la Amway, pe care abia aștept să le scot la purtare. Coral Sunrise: roz-portocaliu și Pink Quartz: roz pal, sidefat. 

IMG_3437

 

IMG_3438

Și vă propun și un mascara: Artistry Signature Eyes de un albastru-indigo strălucitor. Textura cremoasă oferă luciu și le hidratează, iar peria Magna Boost separă genele și le oferă volum.

IMG_3440

Produsele Artistry pot fi achiziționate prin întreprinzătorii Amway, iar dacă vreți mai multe informații accesați www.amway.ro

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply