Interviuri

Ovidiu Buta – Stilist și jurnalist de modă

13 decembrie 2019

A studiat comunicarea audio-vizuală în cadrul Academiei de Teatru și Film din București, este autorul și co-autorul a două cărți de specialitate apărute la Editura Polirom, ( „Victima modei”, 2006 și Bărbatul și moda, 2009, cea din urmă fiind scrisă împreună cu Adina Nanu, iar editorialele lui au apărut in următoarele reviste de moda din lume: Numero, L’Officiel Russia, GQ Italy, GQ Brasil, GQ Mexico, GQ France, GQ Romania, Elle, Elle Deco, Cosmopolitan, Beau Monde, Harper’s Bazaar, Vogue Greece, Status Greece. A lucrat cu vedete precum – Kanye West, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Tony Ward, Sebastian Stan, Lydia Hearst, Jane Seymour, David Gandy. A stlizat colectii pentru New York Fashion Week, Berlin Fashion Week, International Exhibition Hanover și Shanghai.

Îmi place cum spune tot ce are în minte, atât de bine, sincer, tăios și cu un umor sarcastic. Redactor, Fashion Director, stilist, critic de modă, moderator, comentator şi realizator TV, scenograf, costumier, profesor, trainer, mentor. Pfff, și vrea și mai mult!

Ovidiu Buta este un creator de imagine care contrar aparențelor nu este un fashion victim și nu trăiește pentru modă, ci caută răspunsuri prin modă. Cel mai recent pictorial la care a lucrat are un mesaj fantastic: „Rape is a life sentence„. Și totul transmis printr-o poză genială!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply