Interviuri

Irina Rimes, caldă și vulnerabilă

6 decembrie 2017

Este o voce nouă, dar și aparte pe scena muzicală românească. A fost desemnată în nenumărate rânduri, la toate galele de premiere ale industriei muzicale românești, debutul anului 2016. Artista face parte din portofoliul Quantum Music ce are ca strategie lansarea pe piață a unor artiști talentați aflați la început de drum.

Vine din Republica Moldova, mai are un frate, iar interesul față de muzică i-a fost stârnit de către familie, în special de către tatăl și bunica sa din linie paternă, despre care artista își amintește că avea o voce foarte bună, cânta în corul bisericii. Înainte să ajungă la București a terminat studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.
Primul ei single, „Visele”, a lansat-o în industria muzicală, ajungând rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Pe lângă piesele sale de succes, scrie versuri, compune și colaborează cu multe dintre vedetele din muzica românească, cum ar fi: INNA -Cum ar fi, Raluka- Ieri erai, Antonia – Dor de tine, Alina Eremia -Poartă-mă sau Andra – Sunt puternică, toate poartă semnatura tinerei artiste. Primul ei album se numește “Despre el” și reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile sale.

Ce îmi place la ea? Este sinceră, caldă și vulnerabilă. Simpatică, nu mai zic. S-a făcut cunoscută într-un an cât alții în zece. Și nu a făcut asta pentru că s-a grăbit să fie cunoscută, ci pentru că talentul, flerul și viziunea ei extrem de interesantă asupra muzicii au propulsat-o printre cei mai apreciați artiști români.

Astăzi, Irina Rimes!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply