Interviuri

De la experiment la succes

26 octombrie 2016

Ce putea să facă o tânără frumoasă și inteligentă, școlită timp de șase ani pe la Londra, Paris și New York? O afacere. Ah, stai. Două afaceri. Acum stau să mă gândesc că sigur mai coace ceva pentru următorii ani.  După facultate a lucrat în cele mai prestigioase companii de lux din lume, cum ar fi Marc Jacobs sau CR Fashion Book al faimoasei foste editoare a revistei Vogue France, Carine Roitfeld, Luxury Briefing.

Așa a reușit să înțeleagă mai bine mecanismele francizei pe care a adus-o atunci când a revenit în țară. Un serviciu exclusivist de concierge și management al stilului de viață, Quintessentially Lifestyle.  Mai exact dacă vrei acces la show-urile de modă din Milano, Paris, Londra, New York, bilete în primul rând la concerte World Tour ale celor mai renumiţi artişti,  vizionare privată a unor colecţii Haute Couture ale marilor designeri, acces la festivităţi de decernare a premiilor Oscar, Grammy sau MTV Music Awards, precum şi la petrecerile organizate cu ocazia acestor evenimenten până la bilete la turneele de tenis Grand Slam sau acces VIP la Formula 1 Grand Prix şi la meciurile de fotbal ale echipelor favorite trebuie să suni la un astfel de serviciu.

Și pentru că nu era de ajuns a creat și un brand de produse de îngrijire a tenului, Panacea Urban Apothecary, 100% naturale, ce conțin doar fructe, plante și legume. Complementar acestor produse  a lansat și o linie de suplimente naturale, ce întregește conceptul pe care îl promovează, Beauty Inside Out.

Nu v-am spus ce era și mai important. Are doar 26 de ani. Antreprenoriatul a prins-o devreme și se vede. Se simte. Este atentă și calculată la toți pașii pe care îi are de făcut. Însă îmi place că nu a uitat să adauge și doza de aventură, curaj și entuziasm.

Astăzi, Sabrina Marinescu.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cristina 27 octombrie 2016 at 16:53

    Grozav material. 🙂

  • Leave a Reply