Lifestyle

FitCurves in 30 de minute

26 februarie 2014

Cate dintre voi nu ajung la sala din cauza programului incarcat, desi si-ar dori sa faca asta. Macar o data pe saptamana. Ori terminam prea tarziu la birou si dupa job nu mai suntem in stare de nimic, ori programul este atat de incarcat incat nici macar nu ai cum sa mai ajungi sa faci 30 de minute de banda. Stiu ca exista variante. Sa te trezesti cu o ora mai devreme dimineata sau sa sacrifici o dimineata de weekend si pentru asa ceva. Hmm…cam greu! Si eu am zile cand nu ajung la sala din cauza programului sau pur si simplu nu am chef, insa de curand am descoperit o noua metoda de antrenament. Rapid si eficient in doar 30 de minute. Da. Am scris bine 30 de minute.

FitCurves este cea mai mare franciza de fitness din lume si a ajuns in Bucuresti in noiembrie 2009 si octombrie 2011. Este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor si ofera un antrenament sigur si eficient. Programul FitCurves este de fapt un antrenament in circuit ce lucreaza toate grupele principale de muschi si combina antrenamentul de cardio, forta si streching. Se lucreaza la opt aparate sub indrumarea unui antrenor bine pregatit care va v-a ajuta sa parcurgeti in 30 de minute de trei ori acest circuit. Este un antrenament ce va ajuta sa scapati de greutatea nedorita, sa va tonifiati masa musculara dar si sa imbunatatiti rezistenta fizica. Circuitul de exercitii este compus din aparate bazate pe rezistenta hidraulica, pentru partea superioara si inferioara a corpului. Nu exista greutati pe care sa le schimbi, iar echipamentul este sigur si usor de folosit pentru femeile de orice varsta. Asadar, aveti nevoie de doar 30 de minute pe zi/de trei ori pe saptamana pentru a va simti in forma maxima.

La primul meu antrenament FitCurves am completat si un chestionar rapid de sanatate. Greutate, inaltime, masa musculara, probleme de sanatate dar si masurarea masei de grasime care va ajuta sa va dati seama din ce punct porniti cu antrenamentul. Este important.

De ce va recomand acest program? Pai sa va explic.

– Are un program flexibil. Puteti sa veniti la orice ora si in orice zi (in orele lucratoare, bineinteles) si cel mai important nu trebuie sa asteptati pe nimeni sa termine circuitul. Puteti sa intrati cerc si sa lucrati sub indrumarea antrenorului.

– Este un club recunoscut international, asadar, daca aveti card de membru si sunteti in vacanta puteti sa va pastrati forma fizica.

– Nu lucrati cu greutati, ci doar la niste aparate speciale pentru programul FitCurves.

– Exista permanent un antrenor in sala pentru a va ghida corect in timpul programului. Nu lucrati singure, de capul vostru.

– Si cel mai important: programul dureaza doar 30 de minute. In ritmul alert in care traim o jumatate de ora pentru sanatatea si confortul nostru cred ca merita sa incercam.

V-am dat toate motivele, cred eu necesare, pentru a incerca, cel putin pentru o luna, acest nou program de antrenament. Este solutia ideala fara a consuma prea mult timp, mai ales ca pretul abonamentului este chiar accesibil.

Si daca v-am starnit putin interesul cine isi face abonament in perioada 1-8 martie primeste o saptamana gratuit plus un cadou special. Promotia este valabila la ambele cluburi FitCurves din Vitan si Drumu Taberei. 
Mai multe detalii si informatii aveti aici.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply