Lifestyle

Ceasul clasic barbatesc

26 mai 2011

Dulapul tau – Episodul 7

Il port ocazional de la sotul meu. Imi place si stiu ca ma reprezinta foarte bine. Pe langa mania gentilor usor-usor o dezvolt si pe cea a ceasurilor.

Ceasurile de dama tin cu ambitie pasul cu moda si o fac foarte bine, insa cele barbatesti trec cu succes testul timpului. Si pe langa asta arata foarte bine pe mana unei femei. Transmite subtil ca femeia este puternica, independenta si foarte sigura pe ea. Daca nu il ai deja in Dulapul tau ( nu trebuie sa fie neaparat vreun super brand) il poti “imprumuta” de la prieten/sot/amic. Asta daca nu deranjeaza.

Mergeti pe ceasuri cu bratara de metal. Mai ales vara sunt ideale. Dar si pe ceasurile din curea de piele. Sunt foarte elegante. Merg mult mai bine in sezonul rece. MARI SI PE ROTUND. Acesta este secretul. Vor arata foarte bine. Dupa preferinte puteti opta si pentru cele dreptunghiulare sau patrate.

Ceasul purtat corespunzator poate fi un accesoriu suficient pentru o tinuta de zi sau de seara. Depinde foarte mult de ocazie, de imprejurimi.

Va arata chic, elegant dar si cool.

Femeile au inceput sa poarte pentru prima data ceasuri de mana in Europa in 1880, cand si-au prins de incheietura mainii, cu fasii de piele, ceasurile de buzunar cand calareau sa mergeu la vanatoare.  La scurt timp, au inceput sa se fabrice ceasuri de mana pentru femei, dar barbatii au ramas fideli ceasurilor de buzunar, considerandu-le pe cele de mana prea feminine.


You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ioan baran 12 martie 2018 at 15:10

    CEASUL DREPTUNGHIULAR CURBAT CE MARCA ESTE SI LA CE ORET,CA NU SCRIE DETALII

  • Reply ioan baran 12 martie 2018 at 15:35

    cat costa ceasul dreptunghiular,Lorena Buhnici,pt barbati,cadranul alb si cum se poate achizitiona

  • Leave a Reply