Interviuri

Feli, dincolo de orice script

22 noiembrie 2016

Mărturisesc din start că acesta este un interviu pe sufletul meu. De aceea l-am lăsat aproape în întregime, fără prea multe modificări la montaj. Așa cum îl vedeți, vă asigur că așa a fost la filmare. Relaxat și plin cu hohote de râs. Totul spus sincer, direct și fără ocolișuri. Pentru că am vrut să o vedeți pe EA. Este ge-ni-a-lă! Dacă înainte doar îi ascultam piesele, acum o îndrăgesc și o IUBESC din toată inima. Este genul acela de om cu care am rezonat de la prima privire și care mi s-a cuibărit în suflet după primele cinci minute.

Este mai fericită ca oricând. A întâlnit oamenii speciali și echipa potrivită pentru ea și muzica ei. Are inspirație și se simte binecuvântată pentru tot ceea ce i se întâmplă în carieră. Nu știu de câtă prezentare mai are nevoie Feli Donose, fostă concurentă Vocea României. Ne-a confirmat deja că este una dintre cântărețele cu cea mai bună voce din România iar cu Smiley și HAHAHA Production și-a găsit cel mai bun loc în muzică. De fapt, lângă cei mai buni.

Feli este veselă, plină de umor (trebuie MUSAI să fie și actriță),  foarte frumoasă, boemă, sinceră și cu un optimism debordant. De vocea puternică și deosebită nu mai zic. Este o fată cu vise mari. Și cred că le va trăi. Pentru că este un om frumos.

Astăzi, Feli Donose!

 

interviu-feli-2

Am vrut să o vedeți si pe Cătălina (PR Manager Feli). Pe Elena mea, o știți :)))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply