Interviuri

Fiesta și alegria by Joaquin Bonilla

20 octombrie 2017

Țineți-vă bine. Are 47 de ani, este din Mexico City și a venit în România în 2001 în urma unui simplu mail. Mai precis din partea unei firme de headhunting ce căuta la vremea respectivă un director de creație cu portofoliu internațional. Cu fler, cum spune chiar el. Așa a ajuns să spună DA celei mai mari provocări din viața lui, și anume unui job, inițial de patru luni, într-un oraș nu tocmai cosmopolit, pe care nu îl cunoștea deloc și nici nu era trecut pe vreo listă a locurilor must de vizitat. Cu toate că făcuse asta, copil fiind, prin anii 80, împreună cu părinții, și asta pentru că tatăl său avea un business cu o fabrică de rulmenți din Brașov.

Astăzi este Executive Creative Director și Managing Partner la una dintre cele mai importante companii de advertising și PR din țara noastră. A făcut campanii de digital marketing și social media pentru foarte multe branduri cunoscute, de la mașini, alcool și țigări, până la companii aeriene, produse de beauty, vitamine și mâncare de căței. De asemenea, a organizat evenimente, precum lansări și petreceri pentru branduri de lux în România. Împreună cu partenera lui de business, Ileana Badiu, a început de la zero, cu proiecte mici, dar cu foarte multe idei și mai ales cu dorința de face ceva diferit pe piața din România. Așadar, România este acasă acum pentru el. Aici are cea mai frumoasă familie, cei mai buni prieteni și un job demn de invidiat.

Ce îmi place la el? Că este ‘dependent’ de o viață frumoasă, plină de alegria. Este creativ, că deh, cu asta se ocupă, atent la detalii, că așa cere meseria, dar mereu prezent și conectat la nou. Și, cel mai important, este întotdeauna pregătit de câte o petrecere. Căci tare mult îi plac!

Astăzi, Joaquin Bonilla.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply