Interviuri

Cosmetice organice de la Ecooking

31 octombrie 2018

Dacă vă spun că există produse cosmetice naturale ce pot și mâncate, ce părere aveți? Le folosiți? Sunteți curioase să le testați? Spre exemplu, un lip balm cu gust de căpșune, migdale, ulei de argan și tot felul de produse naturale pe care să îl aplicați pentru hidratare dar în același timp să îl și ‘luați’ repede de pe buze pentru că este mult prea bun, cum sună?

ECOOKING este un brand recunoscut în Danemarca și nu numai, iar acum îl găsim și în magazinele Douglas din România. Sunt ‘gătite’ sub bagheta magică a unei doamne care a reușit să ia totul de la capăt după un divorț ce a scos-o total din zona de confort. Mai mult ca o terapie pentru ea, cel puțin la început, conceperea acestor produse ( chiar la ea în bucătărie) a fost salvarea ei dar și o nouă etapă în viață.  Produsele Ecooking au ambalaje minimaliste, cu aspect medicinal, nu conțin parfum artificial, parabeni sau culori artificiale, ci sunt folosite 100% uleiuri organice, vitamine și antioxidanți de cea mai bună calitate. Cremele conțin ceramide, peptide, retinol, uleiuri și unturi organice. Pentru balsamul de buze, spre exemplu, se utilizează ceară de albine naturală.

Tina Sogaard are o poveste extrem de frumoasă și de emoționantă. Vă invit să o ascultați.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mihaela 9 noiembrie 2018 at 5:31

    Foarte interesant interviul, fascinantă invitata și profesională (ca de obicei) moderatoarea. Mulțumiri.

  • Reply vitamina C 23 noiembrie 2020 at 6:16

    Am primit odata o crema de fata Ecooking de la o prietena de a mea. Nu mai stiu exact ce denumire a avut, stiu sigur ca a fost o crema cu vitamina C si nu mai stiu ce uleiuri. A fost fantastica, o crema si un brand de calitate. Recomand.

  • Leave a Reply