Lifestyle

Covoras pentru yoga

1 mai 2013

In fiecare miercuri seara imi iau covorasul la subrat si merg la ora de yogilates. Am fost destul de reticenta la inceput insa dupa prima sedinta mi-am dat seama ca este excat ce-mi trebuie. Relaxare, autocontrol, echilibru si mai ales recuperare dupa nastere.
Considerata de unii o arta, de altii o disciplina, yoga este de fapt o practica indiana straveche, caracterizata prin meditatie si exercitiu fizic, ce poate imbunatati flexibilitatea organismului, poate reduce semnificativ stresul si poate, in general, ameliora starea de sanatate. Yogilates este o clasă care îmbină beneficiile Yoga şi Pilates. Imi place. Ma ajuta. Ma elibereaza de tot stresul.
Si ca plimbatul covorasului sa nu mai fie o bataie cap, pentru cei care va intereseaza si practicati acest sport, aflati ca a aparut o versiune usoara care ar putea simplifica cu mult transportul. YogaMat este noul covoras ce se impatureste asa incat ajunge la dimensiunea unui ziar indoit. In felul acesta il puteti strecura usor in poseta. Sunt in doua culori, gri si rosu, si sunt facute din cauciuc natural recoltat sustenabil, despre care producatorii spun ca este 100% reciclabil.
Deocamdata il puteti comanda de pe ebay.

20130501-130213.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply