Lifestyle

BLACK FRIDAY 2021 | Puzzle și pentru cei mari

11 noiembrie 2021

Știi acel moment când ai puțin timp liber și nu știi ce să faci cu el? Și eu 🙂 Așa că, ce metodă mai bună să petreci timp de calitate dacă nu făcând un… puzzle? Sunt de părere că puzzle-uri îți stimulează creativitatea, intuiția și te fac să pătrunzi într-un univers plin de imaginație, în care te cufunzi pentru câteva ore. Ca să nu mai spun cât de provocatoare sunt pentru că dacă ești o persoană ambițioasă, căreia îi plac provocările, atunci cu siguranță nu te vei ridica până nu pui și ultima piesă.

Adună-ți familia, prietenii sau persoana dragă și dați startul unui maraton de puzzle-uri!

Puzzle XXL Around the world, 42000 piese – da, ai citit bine! 42000 de piese și tot atâtea motive să “călătorești” în jurul lumii din confortul casei.

The Greatest Bookshop in the World, 5000 piese – un puzzle care te poartă într-o lume unde descoperi cărțile una câte una

Puzzle 5000 piese Greatest Bookshop in the world

High Quality Fontana di Trevi, 500 piese – nici o excursie la Roma nu este completă fără o vizită și cel puțin o poză la… Fontana di Trevi. Până ajungi acolo, te poți transpune în acest loc rezolvând puzzle-ul Fontana di Trevi.

Puzzle Hamnoy, 3000 piese – vasta experiență și atenția de neegalat la detalii face ca Ravensburger să fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume.

 

Puzzle Cascada, 2000 piese – puzzle-ul care te duce în mijlocul naturii

Puzzle 3D – Castelul Neuschwanstein  – cele 216 de piese din plastic se imbina perfect pentru a construi, fara a folosi lipici, un simbol al Germaniei, castelul Neuschwanstein

Puzzle 3D Castelul Peles, 129 piese – construiește istoria piesă cu piesă!

Puzzle Mecanic 3D – Ceas de perete cu pendul – de ani de zile, inginerii Ugears au auzit aceeași întrebare de nenumărate ori :„ Puteți face un ceas complet funcționabil, care să indice ora cu exactitate?” Ei bine, răspunsul a fost DA!  Puzzle 3D ceasul de perete Aero este complet funcțional.

Puzzle Mecanic 3D – Dream Cabriolet – Dream Cabriolet VM-05 este o creație realistă a designerilor și inginerilor de la Ugears, realizat special pentru a evidenția industria automobilelor din anii ’50.

 

Puzzle Mecanic 3D – Glob pământesc – un model stilizat al Terrei cu două seturi de continente decorative, un mecanism rotativ și mici elemente extra. Toate aceste detalii sunt create din placaj ecologic.

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply