Frumusețe

Epilarea definitivă și întreținerea ei

21 noiembrie 2019

V-am povestit cu ceva timp în urmă  despre epilatul definitiv, ba chiar v-am și arătat cum funcționează apartul minune. Eu am făcut această procedură cu aproape trei ani de zile în urmă și mă bucur și acum de efectele ei. Nu mai am nici o grijă cu epilatul, plus că pielea mea este mult mai frumoasă și fără iritații.

Ce este epilarea definitivă? Este o procedură care se obține prin distrugerea rădăcinilor firelor de păr aflate în derm prin intermediul căldurii – temperatura de 70 grade Celsius la care sunt aduse celulele germinative ale firelor de par, selectiv. Astfel rădăcinile firelor de păr sunt distruse și, dacă tratamentul este efectuat corect, ar trebui să se reia doar atunci când reapar fire de păr nedorite.

Efectele adverse ale epilării definitive nu trebuie să ne sperie. În timpul şi după tratamentul de epilare este normal să apară zone înroşite sau puţin umflate, care vor persista timp de 24-48 de ore. După câteva zile se pot observa fire negre în piele, acestea fiind firele de păr arse, pe care pielea le elimină.

Dioda PrimeLase folosește sistemul de răcire Crystal Freeze care în mod constant și automat ajustează temperatura și răcește pielea în timpul sesiunii de epilare, făcând astfel ca epilarea laser să fie mult mai sigură și fără durere. Punctul forte al acestui aparat este că utilizează impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, cu acțiune ideală pentru părul rezidual de la ultimele ședinte de tratament. Aparatul este prevăzut cu o putere maximă de 63J, de trei ori mai mult decât tehnologia SPL.

  • Laserul oprește creșterea părului prin închiderea vaselor de sânge care hrănesc rădăcina firului de păr.
  • Laserul dioda asigură o epilare eficientă și la persoanele cu pielea de culoare mai închisă.
  • PrimeLase este prevăzut cu un mod de lucru fără durere, ceea ce face ca epilarea să fie ușor de suportat de orice persoană.
  • Acțiunea puternică a laserului distruge în totalitate firul de păr și îi închide rădăcina, fără posibilitatea de regenerare.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply