Interviuri

Între modelling și vlogging

28 aprilie 2016

Internetul naște o nouă generație de vedete. Și nu, nu vorbim de cântăreți sau cântărețe. Astăzi avem de-a face cu o vloggerita. Și nu una oarecare, ci una de succes. Însă înainte de a ajunge aici, la 15 ani a câștigat Next Top Model și astfel a început o superbă carieră de model cu multe călătorii, prezentări de modă pentru nume sonore și apariții în reviste internaționale.

Pentru că nu era destul, în urmă cu un an, s-a decis să își lanseze un canal de YouTube. Așa… pentru distracție. Fie că vorbește despre școală, fie că ne spune cum sunt fetele la prima întâlnire, sau băieții, ori că ne amuză cu un alt vlogger super cunoscut, demonstrează că are calităţi demne de o mare actriţă. Pe lângă frumusețea fizică, despre care nu încape nici o îndoială, afişează calităţi reale de acting şi reuşeşte astfel să captiveze atenţia a sute de mii de fani. Da, sute de mii! Și tot mai crește.

Ce îmi place la ea? Că la cei 20 de ani este extrem de echilibrată, matură, feminină și educată. Știe că viața nu e numai roz și nici nu visează prinți . Cred că toată evoluția ei de până acum a fost cu multă muncă dar și noroc, iar ambiția și creativitatea de care dă dovadă sper să o ducă acolo unde își dorește în cariera ei.

Astăzi, Laura Giurcanu.

PS: Nu am apucat să facem vlogul împreună, așadar l-am trecut pe lista la TO DO.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply