Lifestyle

Franklin 9 oficial

10 ianuarie 2014

Nu demult va povesteam de o cafenea tare intimă si cocheta pe Franklin 9. Cum se numește? Chiar așa. Franklin 9. Inițial spațiul trebuia sa devină o cofetărie, căci asta si-a dorit proprietara, Cristina Huiban, insa a renunțat la idee. Nu a stat prea mult pe gânduri si s-a hotarat ca cel mai bine i-ar sta…cafenea! O cafenea unde sa vii dimineata sa-ti savurezi cafeaua, împreuna cu biscuitul din partea casei (atentie! facut in casa), sa guști cele mai delicioase si mai bune eclere din București (nu exagerez deloc!) si printre vorbe, discuții si impresii cu prietenii sa admiri si cateva accesorii ale unor designeri romani, acestea putând fi chiar cumparate din cafenea. Așadar, ce poate sa fie mai relaxant de atât!

Pe designul interior si exterior al cafenelei si-a pus amprenta Atelier by Edmond, acesta reusind sa ii dea locului finisaje speciale, mobilier personalizat si corpuri de iluminat artistice. Toate de calitate superioară. In felul acesta cafeneaua are un aer aparte. Elegant.Cochet. Un pic englezesc.

Așadar, toate fiind spuse, Cristina va așteaptă si cu alte surprize începând 15 Ianuarie sa păsiti oficial in cafeneaua ei cocheta. Adresa, programul si mai multe poze din cafenea găsiți si pe facebook. Trebuie doar sa căutati Franklin 9.

Ne vedem pe Franklin 9, la Franklin 9.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sorina 11 ianuarie 2014 at 12:17

    felicitari si succes!!! arata superb!!!

  • Leave a Reply