Lifestyle

Concurs – castiga o geanta Giuka unicat

29 noiembrie 2013

20131129-232555.jpg

Ce-i in punga nu-i minciuna! Urmeaza sa incepem luna cadourilor si sunt sigura ca deja va ganditi cam ce ati dori sa primiti, sau de ce nu, sa daruiti celor dragi. Asa ca eu va provoc la un concurs care sunt sigura ca o sa va placa si poate chiar sa va scoata din incurcatura.
In punga de mai sus va asteapta frumos impachetata o superba geanta unicat (pictata manual) creata de Giuka pentru cititoarele blogului meu.
Vreau sa va imaginati pentru cateva minute ca ii scrieti lui Mos Nicolae. Insa ceea ce doriti sa va aduca sa incapa musai in aceasta gentuta. Asa ca astept scrisorile voastre catre Mos Nicolae si pe blogul meu. Cea mai frumoasa castiga gentuta special creata pentru spiritul sarbatorilor.
Astept mesajele voastre pana joi, cand voi alege impreuna cu Giuka castigatoarea. Abia astept sa vad ce cadouri va doriti!

20131130-003929.jpg

20131130-003936.jpg

20131130-003944.jpg

20131130-003952.jpg

20131130-003959.jpg

You Might Also Like

29 Comments

  • Reply Anca Ioana 30 noiembrie 2013 at 11:03

    Imi doresc ca Mos Nicolae sa-mi aduca, pe langa un ocean de sanatate si liniste (e musai sa incapa in poseta) 🙂 pentru baietelul meu, iar pentru mine un gram de fericire, o picatura de buna dispozitie, si o faramita de noroc. Apoi 2-3 bomboane si neaparat telefonul!
    Sarbatori feiricte!

  • Reply Stefan Elena 30 noiembrie 2013 at 20:39

    Îmi doresc ca Moșul să-mi aducă o poză cu un zâmbet- să îmi amintească de fiecare dată să zâmbesc, chiar și atunci când sufletul meu simte nevoia să plângă, o husă noua pentru telefonul meu și un mp4- să-mi ascult melodiile de suflet oriunde, oricând…pentru a avea o zi reușită de dimineață și pentru a-mi ”pansa” sufletul, deoarece muzica pt mine e un pansament, un medicament pe care ”mi-l administrez” cu fiecare ocazie!

  • Reply Andreea 30 noiembrie 2013 at 20:44

    Aaah, ce frumoasa este gentuta.
    Pai, anul acesta mi-as dori foaarte mult sa petrec sarbatorile alaturi de iubitul meu. Este primul an in care petrecem Craciunul la mii de km distanta. Nu imi doresc nimic altceva decat sa radem impreuna, sa ne bucuram de un pahar de vin fiert si sa ne bulgarim. Cum nu este posibil, o sa ma gandesc la sarbatorile pascale pe care o sa le petrecem impreuna, si la momentul in care o sa il intampin la aeroport cu aceasta gentuta pe umar, cu o rochita jucausa si un zaaambeet laarg pe fata.

    Pupici

  • Reply Enciu Draga 30 noiembrie 2013 at 20:54

    Sincer imi doresc din punct de vedere spiritual sanatate si implinire pentru mine si intreaga familie, insa din punct de vedere material am o dorinta nu pentru mine ci pentru parintii mei:cheia de la acel logan gri dupa care tata suspina in fiecare zi!

  • Reply Luca Violina 30 noiembrie 2013 at 20:56

    Dragă, drăguțule moș Crăciun,

    sănătate să verși din sac pentru cei mari
    cei mici să crească-n șosete și zâmbet,
    iar clinchetul de zurgălăi să alunge necazurile…

    pe-o aripă de zăpadă să crească flori de gheață
    strânse-ntr-un buchet de fericire pentru fiecare
    dorință și vis împlinit.
    Moșule drăguțule, așa să fie!

  • Reply Cristina 1 decembrie 2013 at 20:27

    Draga mosule,

    Odata cu apropierea zilei in care-ti serbam bunatatea si daruinta in incercarea de-a-ne face pe fiecare dintre noi mai mult, sau mai putin fericiti, am zarit o portita deschisa spre implinirea unei vechi dorinte. Asadar un prim si esential motiv ar fi intesitatea dorintei cu care-mi doresc aceasta geanta unicat, in special datorita faptului ca situatia si resursele mele, ma obliga sa raman la stadiul de vis neimplinit, sper eu, doar pentru moment. In al doilea rand, consider ca in acest an am fost indeajuns de cuminte si am urmarit acesti doi oameni minunati, Lorena si George, in aproape toata activitatea lor, in special cea de pe blog, fapt prin care tin sa-i felicit si le multumesc amandurora pentru informatiile, sfaturile si gandurile bune pe care ni le-au impartasit atat mie, cat si celorlalti care sunt mereu la curent.
    Asadar mosule, daca consideri ca faptele mele din acest an, impreuna cu dorinta mea pot schimba parerea unui om, te rog frumos sa o faci pe Lorena, sa-mi daruiasca mie, aceasta geanta unicat.
    Iti multumesc atat tie mosule, cat si Lorenei pentru aceasta oportunitate, va doresc tuturor un Craciun fericit plin de sanatate, fericire si impliniri alaturi de familie !

  • Reply Andra 2 decembrie 2013 at 9:41

    Draga Mosule,
    Probabil nu ti-am mai scris de cand eram copil, insa acum a venit din nou momentul. Si stii de ce? Pentru ca daca voi castiga gentuta Giuka voi fi fericita ca un copil mic, la vederea jucariilor in ghetute!
    Dar lasand asta pe mai incolo, ce mi-as dori sa primesc de la tine ar fi o cutiuta rosie pictata si ea manual, captusita cu speranta, compartimentata si plina cu veselie, sanatate si ganduri optimiste (ca atunci cand mi se termina provizia sa am mereu la dispozitie ceva optimism). Si sub capac ar trebui sa aiba numarul tau de telefon, in caz de urgente majore sa stiu unde sa sun! 🙂
    Multumesc pentru ca iti faci timp si pentru copiii mai mari!
    Andra

  • Reply Geanina 2 decembrie 2013 at 20:04

    Hey Mosule! Pe langa fericirea si bucuriile pe care ni le-a adus fetita noasta, care face pe 31 dec un anisor, te rog sa ne mai ajuti , cu spiritul tau cald, bland si frumos , sa faci in asa fel incat, de sarbatori sa vina acasa si fratiorul ei si sa petrecem ca o familie mare si frumoasa ce suntem! Geani

  • Reply Dana Ciontu 3 decembrie 2013 at 21:24

    Mosule,

    Am fost cuminte toooooot anul. Adu-mi, te rog, si mie dulciuri cat sa-mi fie gentuta plina! 🙂

    P.S.: O sa le impart si anul asta cu fratele meu.

  • Reply Cornel 4 decembrie 2013 at 18:23

    Bun venit, Moş Nicolae. Mă aştept ca anul acesta tu să ajungi la iubita mea, întrucât eu nu voi putea fi alături de ea să-i dăruiesc cadoul mult-aşteptat. Sper, ca în afara nuieluşei binemeritate să-i aduci şi o gentuţă :), roşie ca focul să-i surâdă norocul. Nu în dragoste :), în carieră.

  • Reply Nita Gabriela 4 decembrie 2013 at 18:26

    Draga Mos Nicolae,
    Anul asta am fost foarte cuminte si daca se poate vreau sa primesc o caiulita de sarbatori, o geaca si poate un telefon samsung s 2 pe care mi-l doresc de cand a aparut si mai ales vreau multa sanatate pentru mine si familia mea! Si la anul sa ne mearga si mai bine 🙂
    – Gabriela

  • Reply R. Michel 4 decembrie 2013 at 18:36

    Moșule,

    Mi-aș dori din suflet să-mi aduci în gentuță 350 grame de fericire, 250 grame de iubire și 500 grame de sănătate . Sper că vor încăpea .

    Mulțumesc, numai bine !

  • Reply Alexandra 4 decembrie 2013 at 18:36

    Draga Mos Nicolae
    Vreau sa stii ca am fost cuminte ,si stii ca nu ti-am mai scris demult si as dori sa imi aduci , multa zapada de sarbatorii 🙂 multa sanatate , un strop de noroc pe un fulg de nea, multa veselie si rasete :)si daca se poate toate intr-o …cutiuta rosie ..pictata:)

    P.S .Daca nu incap, Inghesuie-le:))

  • Reply Cristina 4 decembrie 2013 at 18:45

    Draga Mosule,

    Tot ce imi doresc este o scrisoare in care sa-mi desenezi, asa cum poti tu, un zambet, sa ma saluti si sa-mi atragi atentia sa nu mai imi tremure mainile de atata emotie de fiecare data cand deschid o scrisoare de la tine. Cert este ca nu am mai primit o scrisoare de mult timp.

    De asemenea, daca poti, as dori si un bilet pentru trenul ce pleaca la noapte spre lumea viselor. Vreau sa ajung din nou acolo, pentru ca se pare ca m-am ratacit.

    Iti multumesc!

    Cu drag, copilul din mine 🙂

  • Reply Iacy 4 decembrie 2013 at 19:09

    In aceasta gentuta superba incape pt mine o atitudine plina de incredere ce izvoraste din inima cand am ca accesoriu o asa gentuta frumos lucrata.Pe langa increderea crescuta in mine insumi si o atitudine sexy mai intra in ea un ruj rosu potrivit sarbatorilor de iarna ce se apropie,o oglinjoara marunta care sa imi reaminteasca plina de eleganta de sufletul meu frumos si de capacitatea de a darui iubire si toate acestea sunt intarite de convingerea ca port cea mai superba gentuta adusa de Mos Nicolae!

  • Reply Roxana Tc 4 decembrie 2013 at 19:10

    Din noroc sau intamplare, ceea ce imi doresc eu incape la fix intr-o astfel de gentuta. Este vorba de o culegere de BAC Matematica M1 2014, una de Biologie si neaparat foaia cu rugaciunea parintelui Arsenie Boca. Toate, impreuna, nu fac conturul unei glume, ci descriu perfect cadoul propriu pentru sarbatori, si nu numai. Pana la urma, orice pregatire intelectuala trebuie sa fie incununata si de una spirituala, altfel nu se concretizeaza in rezultate, si de aceea imi inchei mesajul de participare rapid si ma intorc la studiu 🙂 ! Mult succes tuturor!

  • Reply Laban Alexandra 4 decembrie 2013 at 19:27

    Draga Mos Nicolae sa stii ca iti aduc aminte ca in acest an am fost foarte cuminte . Imi doresc foarte mult aceasta gentuta pentru ca pana acum nu prea am avut parte de cadouri deoarece parintii mei nu au avut posibilitate de a-mi darui prea multe inafara de cateva dulciuri. As fi ce mai bucuroasa persoana daca as primi aceasta gentuta foarte frumoasa. Si i-as multumi bunului Dumnezeu ca mi-a facut cel mai frumos cadou. Cred ca va sta bine in gentuta un telefon nou care sper ca il voi primi.

  • Reply Emi 4 decembrie 2013 at 19:33

    Sper ca gentuta e micuta si nu incape in ea nuielusa de la Mos Nicolae! Oricum nu conteaza pentru ca eu am fost foaaarte cuminte 🙂 asa ca mi-as dori de la Mosul un card cadou la spa care incape cu siguranta in gentuta rosie! Putina relaxare la sfarsit de an nu ar strica deloc…

    PS: Nu ma supar nici daca Mosul imi aduce gentuta goala 🙂

  • Reply Nicol B. 4 decembrie 2013 at 19:47

    Draga Mos Nicolae,

    Nu ti-am mai scris de ceva timp( desi am purtat mereu in suflet ziua asta speciala si m-am rugat in linistea sufletului meu, si mereu mi-ai raspuns) , si as vrea sa o fac anul acesta.. Nu vreau sa iti cer nimic deosebit, vreau doar muuulta multa sanatate pentru familia mea! In rest Mosule vreau sa iti mai spun ca sunt mai fericita ca niciodata alaturi de logodnicul meu , ne bucuram de planificarea nuntii noastre si imi doresc ca noi sa fim asa mereu mereu si ca sclipirea din ochii nostri sa nu se stinga si sa imbatranim frumos.

    Cu mult drag in suflet iti scriu 🙂

  • Reply Razvan 4 decembrie 2013 at 19:47

    Draga Mos Nicolae,

    Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine, sunt Razvan, baietelul nazdravan care te ruga sa-i aduci fel de fel de jucarii si dulciuri sa-mi ajunga tot anul. Nu mi-ai adus de fiecare data tot ce mi-am dorit dar nu-i nimic, stiu ca tot ce am primit a fost dat cu dragoste si chiar nu aveam nevoie de tot ce am cerut. Sunt multi copii care au nevoie de mult mai multe decat mine ar tu esti batran si nu poti cara toate lucrurile pe care ni le dorim.
    A trecut mult timp de cand nu te-am mai rugat sa-mi aduci daruri insa o fac acum, stiu ca tu esti bun si ca-mi poti indeplini dorinta. Nu mai sunt un baietel decat cu sufletul si asta de curand, cand, odata cu venirea pe lume a fetitei mele in varsta de 4 luni, am incetat sa fiu barbatul preocupat si plin de griji si de stres si am redescoperit copilul din mine pentru ingerul care a aparut in viata mea.
    Bineinteles, tu stii toate lucrurile astea cu siguranta insa vroiam sa ma confesez tie ca alta data… Si acum, RUGAMINTEA!
    Mosule, te rog din suflet, adu-mi in dar anul acesta, pentru iubita mea cea mica, o pereche de ghetute de iarna iar pentru iubita mea cea mare o pereche de cercei de aur, stii tu de care, din aceia mici si finuti. Ar fi extraordinar daca ai putea sa ne aduci cele 2 cadouri, anul acesta am zis ca nu ne facem cadouri, stii tu de ce… As vrea si pentru mine ceva, sa aduci multa sanatate si iubire in casa si in sufletele noastre.

    Sper sa nu se rataceasca scrisoarea mea caci tare imi doresc sa imi surprind fetele anul acesta!

    Iti multumesc, Mosule!

    Razvan.

  • Reply Ioana Muntean 4 decembrie 2013 at 20:09

    Ce tare ma bucur ca vine Mos Nicolae… Il astept cu drag in fiecare an, la noi acasa e frumos, am decorat deja putin, mai trebuie sa cumpar cateva globuri noi si sa impodobim bradutul inainte de Ajun… imi place atat de mult perioada asta inainte de Craciun, am copilarit si crescut in Maramures iar acolo familia si sarbatorile sunt extrem de importante. In fiecare an, eu si fratele meu gaseam in ghetute dulciuri si cateva fructe, insa eram foarte fericiti, iar amintirile ce le avem acum sunt de nepretuit. El e prietenul meu cel mai bun.
    Anul acesta, as vrea ca Mos Nicolae sa-mi aduca o pereche de cercei de argint, micuti si cu pietricica verde, i-am vazut pe un site si m-am indragostit de ei si cred ca s-ar potrivi de minune cu gentuta. 🙂 I-am povestit Mosului despre ei, ba i-am si trimis un link ca sa vada despre ce e vorba. 🙂 Mai presus decat toti cerceii de pe pamant, mi-as dori enorm sa-mi petrec ziua de Mos Nicolae cu mama, eu locuiesc acum departe de ea, ne vedem destul de rar si mi-e dor de ea in fiecare zi! 🙂
    Sper ca Mosul sa va aduca tot ce va doriti, intre timp eu zic sa zambim in fiecare zi pentru ca suntem frumoase, istete, ambitioase, puternice, cu vise mari si cu potential si mai mare! Va puuuup! 🙂 🙂

  • Reply Silvana 4 decembrie 2013 at 20:14

    Draga Mos Nicolae,

    Imi doresc un ruj rosu aprins, pentru ca nu am incercat niciodata cum imi sta si chiar sunt curioasa. S-ar asorta si cu gentuta. 🙂
    Multumesc anticipat!

  • Reply Mitra Rares 4 decembrie 2013 at 20:29

    Anul acesta cred ca e primul in care nu ii cer nimic la Moșu’. Traditia romaneasca spune ca el ar avea pile pe la Doamne Doamne, asa ca in loc sa ii cer ceva, as vrea doar sa ii las un biletel, pe care poate Cel din urma ar ajunge sa il citeasca. Pe biletel ii multumesc pentru cel mai frumos an din viata mea, pentru fiecare zambet de care am avut parte, dar mai ales pentru faptul ca viata mea a prins culoare de cand anul acesta, o persoana calda si speciala mi-a invadat inima: prietena mea. In cazul in care gentuta asta as putea sa i-o asez langa cizmele ei cochete, as pune in ea ceva dulce de tot. Cred ca la fel de dulce ca fiecare zi care ea mi-o ofera. Multumesc Mosule!

  • Reply Oana 4 decembrie 2013 at 20:30

    In ultimele luni am realizat cat de important este timpul petrecut cu propria persoana si cu cei dragi. Momentele cand te rupi de stresul cotidian si te bucuri de familie, de prieteni, de o simpla plimbare in parc sau de o tinere de mana.
    Imi doresc ca Mos Nicolae sa imi aduca o pereche de manusi tricotate ca sa pot sa imi continui plimbarile de weekend fara nicio grija. As mai pune in gentuta un ruj si o carte pe care mi-o doresc de ceva vreme (culmea, e chiar mica de dimensiuni :)).
    Iar in buzunarul interior mi-ar placea sa gasesc un ceas magic, cum numai Mosu’ poate sa faca rost, care sa poata opri uneori timpul in loc. Promit sa nu ma folosesc prea tare de el si sa invat si mai bine cum sa pretuiesc fiecare clipa a vietii.

  • Reply Crinu 4 decembrie 2013 at 23:14

    Nu doar ca particip la concursul Dvs, unde as dori sa castig gentutza pentru Sotia Mea, dar mi-as dori enorm de la Mosu un telefon. Detin un telefon de aproape 10 ani, Nokia 6021 si e cam tocit. Dau foarte multe mesaje, avand in vedere ca intr-o luna am dat aproape 33 de mii. Nu vreau neaparat un smartphone performant, cu toate ca ar fi magnific, vreau doar un Nokia E51 ca sa pot marca mai multe persoane pentru a le da mesaje de sarbatori, cu asta care il am, tre sa dau la fiecare persoana in parte… SARBATORI FERICITE!!!

  • Reply Andrei 5 decembrie 2013 at 5:44

    Draga Moș Nicolae

    Îmi doresc ca anul acesta să îmi poți aduce un telefon nou și cateva dulciuri cât să încapă în gentuța roșie pe care să o pot dărui prietenei mele pentru că și-o dorește foarte mult și de asemenea o merită pentru tot ce a făcut pentru mine!

  • Reply PicincuHobjila Viorica 5 decembrie 2013 at 8:32

    Sarbatorile de iarna ma gasesc de 3ani melancolica, traind in trecut, retraind, dorind sa dau timpul inapoi…mi-as dori un mic pandantiv cu poza tatalui meu drag si iubit, sa-i simt mereu si mereu prezenta si parfumul suav, sa-l pot pastra cu sfintenie langa inima mea suspinanda…

  • Reply Gaby 5 decembrie 2013 at 15:13

    Draga Lorena,
    Stimate Mos Nicolae,

    Am avut un an frumos dar greu. Am intalnit oameni frumosi… si am realizat ca i-am intalnit pentru ca si eu sunt “frumoasa”. Deci, as vrea de la Mosul o… oglinda, sigur incape in geanta. Vreau sa invat sa ma privesc mai des, sa ma admir si sa recunosc ca sunt puternica.

  • Reply Lorena 5 decembrie 2013 at 19:16

    Va multumesc tuturor pentru mesajele voastre frumoase si sincere catre Mos Nicolae. Mi-ati placut enorm. As vrea sa am pentru fiecare cate o gentuta. Va mai astept aici si de Mos Craciun.

  • Leave a Reply