Lifestyle

Eu, noi

22 februarie 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Episodul 1

In luna noiembrie, anul trecut, am realizat un shooting intr-un cadru inedit. Avem nevoie de cateva poze asa ca …am dat drumu la treaba. Am ales Kyros Interiors, un showroom cu mobila de lux ce reprezintã în exclusivitate firmele Cassina, Fendi Casa, Philipp Plein, B&B Italia, Maxalto, Boffi, Dedon, Sawaya & Moroni, Driade, Andrew Martin , Acerbis, Porro si Bontempi Cucine. Le veti vedea in poze. Sunt incredibil de frumoase.

Ideea a avut-o fotograful. Si nu a fost rea deloc. A iesit perfect. Pentru asta ii multumesc foarte mult Alexandrei Alecu, designer interior si arhitect (Kyros Interiors) dar si o fata extrem de frumoasa. O veti cunoaste in urmatoarele episoade. O gasiti pe facebook si bineinteles la showroom.

Si nu in ultimul rand fotografului, un vechi prieten, cu care lucrez la orice proiect si care intelege de la primul cuvant ceea ce imi doresc… Tiberiu Manzu.

Pentru hair style si make-up le multumesc fetelor de la Tantzi Hair Studio ( unde eu merg cu cea mai mare incredere si unde ma simt excelent in compania fetelor). Dar mai ales lui Tantzi care are o rabdare si o pasiune debordanta pentru ceea ce face. Daca va tenteaza aceasta este adresa: Bd Lascar Catargiu (zona Piata Romana), nr 16 A, Bucuresti.

Am purtat: Salopeta Stefanel, sandale Moschino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply buhnici 23 februarie 2012 at 8:49

    sunteti frumosi

  • Reply Mirel Vlad 23 februarie 2012 at 22:41

    I LIKE IT..:)) doi frumosi

  • Reply Malesela 30 noiembrie 2012 at 8:52

    aaaaaaaahhhh!! que lindo Thata!! eu tinha certeza!! a fcoozrla este1 aqui do meu lado, tb adorou a capa e estamos ansiosas para ve-lo todo!!! vou tentar passar le1 no se1bado pra te ver!! beijos daqui e parabe9ns

  • Leave a Reply