Fashion

Lumea povestilor in portelan Wagner

9 noiembrie 2011

Ana Wagner este fondatoarea magazinului Wagner -arte frumoase si povesti, portelanul fiind suportul pentru toate lucrarile sale de grafica si pictura. Ana a studiat grafica la Universitatea de Arte si  inceput sa picteze pe portelan inca din facultate. A ales sa picteze portelanul pentru ca spunea ea ” este un material nobil si fin, care necesita in decorarea lui multa migala si mare simt al detaliului”. Ii place sa deseneze miniaturi si “sa creeze imagini care sunt lucrate sub lupa”.

Magazinul Wagner l-a deschis in 2006 si l-a conceput impreuna cu sora ei, Irina Wagner. Aici ambientul este cald si prietenos, si mai ales de poveste, fiecare obiect este lucrat manual, cu multa grija. Obiectele Wagner pot fi personalizate dupa dorinta clientului daca acestea se doresc a fi cadouri pentru cei dragi si nu numai.

Seturile de ceai, farfurioarele, canile, accesoriile, obiectele decor, tablourile si mai ales bijuteriile au stil, personalitate, sunt unicat si inseamna frumos. Bijuteriile sunt pictate cu platina pura dar si aur. Arata senzational. Sunt bijuterii clasice dar si nonconformiste si reusesc intr-un fel sau altul sa aduca tinutei un plus de culoare si mai ales de eleganta.

Ana Wagner a fost prezenta de curand la targul AUTOR unde a avut expuse cateva obiecte din colectiile sale. Si nu am vrut sa plec cu mana goala de la ea. Am cumparat un inel extrem de frumos si elegant din colectia noua ( vi l-am aratat zilele trecute).

Trebuie sa marturisesc ca stiam magazinul de ceva timp dar nu si povestea din spate. Acum insa am inteles scopul dar si rostul. Este unic ca gen dar si concept in Bucurestiul sufocant si fara pic de culoare. Magazinul il gasiti pe Bd. Carol, nr. 30.

Pe mine m-a castigat definitiv!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Claudia Gadea 14 noiembrie 2011 at 12:09

    Sunt absolut minunate!!
    Voi vizita magazinul din Bd. Carol. Pana acum , nu stiam ca exista. Multumim Lorena! 🙂

  • Reply Lorena 14 noiembrie 2011 at 21:12

    Asa este…sunt incredibil de frumoase. Mergi pe încredere mai ales înainte de sărbători. Au niște creații fantastice. Numai bine.

  • Leave a Reply