Lifestyle

Dansez pentru tine

5 noiembrie 2011

Aseara am fost  in platoul showului “Dansez pentru tine”. L-am sustinut in gasca mare pe  prietenul nostru Daniel Nitoiu. Prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13.00. Ne-am distrat si l-am incurajat pe Dany (asa cum il alinta iubita lui Marina) pe tot parcursul emisiunii. Din pacate, nu au avut o seara prea reusita. Dansul contemporan le-a cam dat batai de cap iar la folclor in ploaie ( nu m-am gandit niciodata ca am sa vad cum se danseaza folclor in ploaie!) nu au putut recupara suficient din puncte, chiar daca acesta a fost mult mai bine punctat. Astfel el si partenera lui Alexandra au intrat la duel in saptamana ce urmeaza.

Daca-i concurs…concurs sa fie! Important este sa se simta bine si sa danseze din placere. Daniel este un foarte bun dansator, plin de energie dar si un optimist irecuperabil.

Trebuie sa marturisesc insa ca imi place mai mult sa privesc showul de acasa.  Tensiunea si emotiilor concurentilor sunt coplesitoare.

Si nu de alta …dar se transmit!!!

O parte din gasca de sustinatori…si antrenoarea Cocuta.

Am purtat: skinny jeans Armani, cizme Ugg, tricou Armani, esarfa cumparata dintr-un boutique din Paris si geaca Burberry.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply