Lifestyle

Murmur by Andreea Badala

24 iunie 2011

Dupa absolvirea Universitatii de Arte Plastice Bucuresti, Andreea Badala, a plecat sa studieze tehnologia tiparelor la London College of Fashion. Apoi a revenit  in tara si a lucrat in atelierele designerilor Maria Lucia Hohan si Venera Arapu, dupa care a avut imensa sansa de a descoperi lumea modei la un nivel mult mai inalt, lucrand pentru Richard Nicoli, Tata-Naka, Emilio de la Morena si Alexander McQueen.

Dupa astfel de experiente era de asteptat sa-si doreasca un brand propriu. Prin urmare a creat brandul MURMUR ce s-a lansat in septembrie 2010. Murmur inseamna haine de zi dar si de seara ce accentueaza feminitatea si confortul femeilor active.

Insa pana una alta sa vorbim si de colectia noua primavara-vara 2011 intitulata “Traces”.  Merge pe dominantele alb si negru ce sunt imbogatite de printuri vii, nuante de albastru indigo si ultramarin, cu accente de galben si verde crud. Materiale precum bumbacul, matasea, pielea sau benzile elastice sunt preferatele creatoarei. Rochiile imbina forme de lenjerie cu linii geometrice, avem parte si de cateva buline, pantalonii scurti sunt si ei inspirati din lenjeria intima menita sa evidentieze formele dorite iar pantalonii lungi sunt o combinatie intre modelul masculin, cu pliuri si buzunare clasice.

Cat despre rochiile camasa, care  imi plac foarte tare si mi se par a fi extrem de comode, lejere dar si sexy, acestea pastreaza liniile camasilor barbatesti in nuante de gri, beige, nude, negru si alb.

Piesele Murmur se gasesc in atelierul personal ( str. Miraslau nr.1), magazinul Hobirama (Hanul cu Tei) si pe molecule-f.com.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply daniela 24 iunie 2011 at 18:10

    da,trebuie sa ai si talie

  • Reply lorena 28 iunie 2011 at 8:20

    nu neaparat!

  • Leave a Reply