Lifestyle

Alexandrina Hristov

10 martie 2011

Am fost invitata de catre prietenii mei intr-una din serile cu zapada la un concert “de pian”. Mi-au spus ca sigur imi va placea …asa ca am acceptat cu drag.  Ajunsa acolo am descoperit si numele artistei…era al Alexandrinei Hristov. Nu auzisem de EA pana atunci, insa am ramas increzatoare ca acel concert va fi placut de urmarit si ascultat.

Si a inceput sa cante…..Dumnezeieste! M-am facut mica in fotoliu si am ascultat cu atentie fiecare vers si atingere de pian. M-am emotionat la notele pianului ei si am devenit melancolica la versurile ei. Am cumparat noul ei CD “Om de lut” pe care il ascult de cate 2-3 intr-o zi.

Dar cine este Alexandrina Hristov? Alexandrina Hristov s-a nascut in 1978 in Chisinau. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. Acum locuieste in Bucuresti impreuna cu familia ei. Talentul pentru muzica l-a mostenit de la mama ei ( a facut muzica si teatru) iar pentru pictura de la tatal ei, care este pictor si a avut grija sa nu-i lipseasca plastelina, creioanele colorate si albumele de desen. Activitatea ei mai cuprinde si poezia.

Le face pe toate cu foarte mare usurinta, reusind din punctul meu de vedere sa fie o cantareata extrem de rafinata si o pictorita expresiva.

S-a facut cunoscuta publicului cu piesa “Fata merge pe jos” promovata mai mult prin intermediul internetului si concerte peer-to-peer. Canta in romana, franceza si rusa.

Are un stil greu de definit, dar curat, incadrandu-se intre pop, rock, jazz si soul.

Piesele “Printre flori”, “Undeva” sau “Numai tu” sunt deja preferatele mele.

Mergeti cu incredere la concertele ei. O sa plecati indragostiti de acolo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carnaval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martisor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te iubesc

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Carmen 13 martie 2011 at 5:55

  Bonjoure draga mea,
  iti urmaresc cu mare drag blogul si astazi rasfoindu-ti postarile am remarcat acest articol. Trebuie sa iti spun ca si eu o ador pe Alexandrina, insa eu am descoperit-o cativa ani in urma…Ce ma fascineaza la ea este vocea ei , versurile si mai ales decorurile nonconformiste pe care le are mai mereu, dar si frumuseatea ei naturala !
  O ADOR !!! preferata mea este : http://www.youtube.com/watch?v=Z_97GIG38IQ

  “Printre flori ”

  O primavara frumoasa ! cu bine..

  • Reply Lorena 14 martie 2011 at 9:04

   Buna draguta,
   Daa…este incantatoare fata. Am sa merg si la urmatorul ei concert.
   Este in aprilie. Tu ce mai faci?

   Te pup.
   Numai bine.

  Leave a Reply