Lifestyle

Rafinamentul frantuzesc La Bagagerie

20 ianuarie 2011

Povestea de succes LA BAGAGERIE a inceput in 1954, cand Jean Marlaix a vrut sa ofere femeilor un altfel de look….unul tineresc.  A inceput cu un mic magazin deschis pe Champs-Elysees, la Paris. Modelele sale de genti, inspirate din anii ’20 – ’30,  au devenit foarte populare prin culorile vii, materialele pretioase si liniile elegante.  Vestea s-a raspandit rapid iar la LA BAGAGERIE a atras atentia revistelor de moda, prima fiind Vogue,  si a vedetelor de lumea filmului, precum Brigitte Bardot.

Simple sau extravagante, moderne sau clasice, LA BAGAGERIE, a devenit geanta obligatorie pentru o femeie cu stil, de calitate, fie ca este o celebritate, fie ca este o persoana obisnuita.  LA BAGAGERIE este recunoscut la nivel mondial si are magazine in Europa, America, Asia si Orientul Mijlociu. 

Din 2008, LA BAGAGERIE este prezent in Romania cu o gama larga de produse de marochinarie ce include genti de voiaj, trolleys, serviete business, portmonee, borsete si bineinteles posete pentru orice moment al zilei.

Principalii concurenti pe piata locala sunt Furla, Fendi, Lancel sau Valleverde.

Produsele  LA BAGAGERIE  le puteti gasi in magazinul Mario Plaza, Calea Dorobanti, nr. 172, Bucuresti.

Sau puteti accesa site-ul: www.labagagerie.com

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply