Lifestyle

O lume Aiurea

1 aprilie 2011

In curand Atelierul Aiurea va implini 3 ani iar cea care a dat viata unui spatiu “misterios” se numeste Cristina Ivan. Chair daca a terminat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si-a dat seama ca are simt artistic cand i se cerea ajutorul pentru alegerea cadourilor sau sfaturi vestimentare. Si uite asa,  a inceput sa faca pantofi cu ajutorul prietenelor. Cumpara pantofii la care aplica monezi vechi, nasturi sau banda magnetica.

Treptat totul a luat amploare si s-a hotarat sa transforme pasiunea in bussines. Ca orice “incepator” a participat la targuri si expozitii. Insa cand a venit momentul a decis ca poate mai mult decat atat si a deschis magazinul pe care l-a numit cat se poate de simplu Atelier Aiurea.

Pentru ea Aiurea inseamna inedit, originalitate, mai pe scurt frumosul altfel.

Sa nu credeti ca este un simplu magazin de haine si accesorii vintage. Nici pe departe. Este un loc in care eleganta anilor ’30, ’40 se potriveste perfect cu noile tendinte. Un spatiu unde iti poti crea un stil propriu si personal si unde poti aprecia tot ce este vechi. Intr-un alt timp…cu alte dimensiuni!

Hainele sunt aduse de la Paris, Londra sau Amsterdam (puteti gasi chiar creatii semnate Chanel, Versace sau Vivienne Westwood, mai scumpe bineinteles) dar si Coca Zaboloteanu sau alti designeri vestimentari de pe la noi.

Cele care vor sa fie cochete, nonconformiste, dar si “aiurea” isi pot face aici o tinuta completa. Mai serioasa sau mai zapacita. Dupa preferinte.

Tot de aici veti lua si accesoriile, de la esarfe, palarii pana la bijuterii si genti in stil vintage.

Dragelor, programul este pana la ora 22.00. Asa ca timp este suficient!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply