Interviuri

Medicul căruia îi plac oamenii frumoși

25 iulie 2017

 

Tratează inimi de nouă ani. De patru este și estetician. Ce combinație… Îi plac femeile frumoase, în special cărnoase și cu forme, pe care de altfel le și desena pe banca școlii. Așa credea ea că o femeie trebuie să arate. În anii 90 nu avea de unde să știe că are în sânge talentul pentru estetică. Vorbim despre un medic specialist în Cardiologie și medic chirurg în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgență București care face naveta de vreo patru ani și la centrul de chirurgie estetică, plastică și estetică medicală, Soma Clinic.

Eu cred ca trebuie să ai curaj să fii medic chirurg estetician în România. Iar ea a avut ceva, atunci când a decis că asta vrea să facă mai departe și că aici se simte cel mai bine. Da, știu. Subiectul este tabu la noi. E catalogat și criticat dur iar cei care recurg la astfel de servicii nu sunt văzuți bine. Ea are argumentul perfect. Medicina estetică ajută să corectăm mici inexactități, cum ar fi cele de la nivelul pomeților, al buzelor, volumetria feței, cicatrici postacneice, albirea sau diminuarea cearcănelor, depigmentarea excesului de melanină, prevenirea și dispariția ridurilor de expresie de pe față, gât și decolteu, întinerirea mâinilor, ba chiar și epilarea definitivă. Scopul? Încrederea în sine. Nu sunt psiholog, dar cred că o operație estetică, poate schimba în bine modul în care te raportezi la tine ca persoană, îți poate îmbunătăți aspectul fizic și stima de sine. Nu orice se rezolvă cu terapie, shopping sau jemanfiș. Dacă bisturiul poate corecta o problemă vizibilă sau invizibilă, de ce nu?

Ce îmi place la ea? Este pragmatică, hotărâtă și sigură pe ea. Ba chiar o văd în stare să facă o operație, oricând și oriunde, pe viu. Ambițioasă și liberă, fără constrângeri. Frumoasă, feminină, cărnoasă și cu forme voluptoase, exact așa cum desena siluete pe banca școlii. Și este norocoasă, căci viața i-a oferit tot ce a fost mai frumos și mai bun, adică optimismul și puterea de a face oamenii bine și de a le oferi speranță.

Astăzi, Nico Ferariu.

Rochie COS – www.cosstores.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply