Lifestyle

LET’S GO YOU – noul meu program de antrenament

15 februarie 2016

Fac mișcare de mai bine de șapte ani, constant. Mai și chiulesc atunci când apare vacanța, dar de obicei sunt destul de activă când vine vorba de mers la sală. Cel mai tare îmi place să alerg pe bandă, de aceea asta este și activitatea mea de bază la sală. Înainte de a rămâne însărcinată am abordat și orele de bodycombat ceea ce mă făcea să fiu și mai activă ca acum, recunosc. În timpul sarcinii am mers pe bandă și bicicletă, iar după naștere am ales și orele de pilates. Acelea au fost cele care m-au ajutat să revin rapid la formele inițiale.

Acum pentru că sunt destul de ocupată și totul este pe ceas, aleg să merg dimineața la sală, cât mai devreme. 40-45 de minute de bandă și  sunt fresh. Însă acum sunt pornită și pregătită să intru în noul program Let’s go you.

S-a lansat de curând și este unul din acele programe care te provoacă să adopți o viață sănătoasă și activă. Ceea ce mă interesează.

LET’S GO YOU este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România și pune la dispoziția clienților un plan alimentar personalizat, coaching și antrenamente cu un antrenor personal. Este disponibil în trei variante: slăbire, creștere a masei musculare și menținere. Eh, aici sunt eu. Lucrez să mă mențin frumos și cât pot de sănătos.

Programul are acces la o plantformă online și o aplicație de mobil dedicată unde poți să primești informații despre antrenamente, planul alimentar și chiar live cu antrenorul sau nutriționistul. Cu un așa program nu prea ai cum să nu te ții de el. Doar dacă intrevine lenea:)

Abia aștept să încep. Nu de alta, dar vine vara. Promit că revin cu impresii.

L (43 of 70)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply