Lifestyle

Capsuni cu Zahar la Franklin 9

20 decembrie 2013

Chiar daca aseara a fost extrem de frig, am decis impreuna cu cateva prietene sa ne vedem la cea mai noua cafenea deschisa in spatele Ateneului Roman, Franklin 9 ( pe Benjamin Franklin nr.9). Micuta, intima, eleganta si foarte primitoare, Franklin 9 a fost facuta mai degraba pentru clientele si prietenele magazinului Capsuni Cu Zahar (am scris aici despre el). Cristina, proprietara celor doua frumoase concepte, si-a dorit ca atunci cand clientele vin sa probeze si sa cumpere haine sa poata savura si o cafea si un dulce printre cumparaturi. Sau de ce nu sa stea la sueta cu prietenele.

Aseara am savurat eclere delicioase si ne-am incalzit cu ceaiuri de fructe, iar apoi am probat aproape toate hainele din magazin. Ca deh, eram doar noi acolo!

Voi de unde va cumparati comorile textile? Sunteti dependente de ce scrie pe eticheta hainelor sau pur si simplu nu conteaza? Alegeti mallurile, shoppingul in afara sau preferati un boutique mic din coltul strazii cu haine cool, pe care cu siguranta nu le veti vedea a doua zi la colega de serviciu? Hainele trebuie sa stim sa le puratm si mai ales sa stim sa le potrivim pentru a creea tinute cool si nu prea comune. Deci, “mix and match”! Iar preturile? Nu o sa va planga protofelul!

Incercati macar o data Capsuni cu Zahar la Franklin 9. Si dupa aceea mai vorbim!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply