Lifestyle

Saltimbanco cu Cirque du Soleil

13 februarie 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat inca din anii ’90. Sambata seara am avut ocazia sa vad acest spectacol plin de magie si de artisti de mare calibru. Am fost ca un copil ce s-a bucurat de fiecare salt, pirueta, ce mi s-au parut aproape imposibil de executat, coregrafii solo si de grup, umor fin, muzica excelenta dar si costume senzationale.

Un adevarat spectacol pe care ma bucur ca nu l-am pierdut. Recunosc ca puteam sa-i vad pe cei de la Cirque du Soleil anul trecut, in vara, in Las Vegas. Acolo show-urile lor sunt mult mai mari si mai spectaculoase. Insa mi s-a parut biletul cam scump. Parca vreo 400 de dolari daca nu si mai mult.

Chiar daca nu am avut voie sa facem poze, nu m-am putut abtine si “am scapat” 2 poze cu telefonul mobil. Nu sunt foarte clare dar…sunt de acolo.

Apropo…Saltimbanco vine de la sintagma “saltare in banco” si inseamna ” a sari pe banca”. Inspiratia vine din textura urbana a metropolei, agitatia strazii si oamenii colorati.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply