Lifestyle

Arina Varga

28 aprilie 2011

Ca si alti tineri designeri romani despre care am scris Arina Varga este si ea un nume promitator in lumea modei. A absolvit Universitatea de Arta si Design din Timisoara si a decis ca trebuie sa faca moda. Brandul pe care l-a creat (numele ei) este dedicat unei femei active si cu personalitate. Creatiile sunt concepute pentru a fi utile, practice dar si distractive.  Bumbacuri mercerizate, tercoturi, in, jeans, jerseuri sunt doar cateva din materialele folosite iar tehnicile  precum imprimeul, plisatul, sau chiar tehnica origami duc la linia care trebuie sa devina.

Este permanent la curent cu tendintele si aparitiile, fiindu-i astfel mult mai usor sa interpreteze dupa placul sau. Creaza pentru femei care stiu sa se joace cu garderoba lor, care sunt mereu in miscare si mai ales spontane.

Colectiile ei Urban Candy ( care a fost de altfel si prima cu inspiratii din anii 60), I Scream SPLASH, Paint in Black si L.O.V.E. dar si accesoriile te fac sa intelegi ca designul vestimentar este un job full time si ca totul se face cu foarte multa pasiune dar si rabdare.

Pe Arina o gasiti pe www.arinavarga.ro , www.arinavarga.blogspot.com dar si pe comunitatea Breslo.

Eu am de gand sa o cunosc personal.

Colectia Urban Candy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Colectia L.O.V.E.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Little Candy Dress

 

 

 

 

 

 

 

Colectia I Scream SPLASH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accesorii

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply