Lifestyle

Rochita neagra

10 aprilie 2011

M-am hotarat. De astazi incep operatiunea Dulapul. Am sa scriu despre ce cred eu personal (atentie, eu personal) ca nu ar trebui sa lipseasca dintr-un Dulap de haine al doamnelor si domnisoarelor. Poate ca din tot ce voi propune nu toate vor avea castig de cauza dar sunt convinsa ca o parte din ele va vor fi de ajutor. Cel putin asta mi-am propus. Va astept si pe voi bineinteles sa-mi spuneti propunerile si ideile voastre  la categoria –Dulapul tau-.

Episodul 1

Astazi…rochia neagra. Intr-o lume a modei in care tendintele apar si dispar, rochia neagra ( de orice tip) ramane pururea in garderoba unei femei. Este eleganta si misterioasa. Dar si provocatoare. Simplitatea ei iti ofera de obicei un rafinament extraordinar dar si o eleganta iesita sin comun. Ii da sarm personalitatii si nu rapeste nimic din farmecul celorlalte piese sau accesorii vestimentare.

Si sa nu uitam de efectul unei siluete zvelte! Stiti ce spune legenda? Ca prima rochita neagra a fost creata de Coco Chanel. Asta spun legendele din lumea modei.

Insa nu este produsul genialei creatoare de moda. Rochia neagra cred ca s-a nascut din dorinta tuturor femeilor de a avea haine cat mai comode dar in acelasi timp cat mai elegante. Rochia neagra este un produs al necesitatii.

Chanel a lansat intr-adevar in 1926 celebrul model de rochie FORD (denumita asa de revista Vogue care a si prezis  ca va deveni uniforma femeilor de pretutindeni).  Era accesibila pentru orice clasa sociala. Modelul a ramas pana in ziua de astazi o piesa vestimentara de baza, eleganta, seducatoare si mai ales practica. Pana la genunchi, dreapta, simpla!

Rochia neagra va fi intotdeauna alegerea perfecta. Secretul este insa sa o alegi pe cea care te avantajeaza.

Karl Lagerfeld despre rochia neagra: ” O femeie nu este niciodata prea imbracata, dar nici dezbracata, daca poarta o rochita neagra.”


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply