Interviuri

Viziune și succes cu Marius Bărăgan

30 mai 2018
Născut și crescut în București. O fire liberă și creativă. Dovadă și meseria pe care și-a ales-o și pe care o face și astăzi la fel de implicat. Primul contact cu aparatul de fotografiat a fost pe la 15 ani, sub atenta observație a fratelui mai mare, Cornel. După primele fotografii gratis și-a dat seama că poate să facă și bani din asta, așa că a început să le vândă la colegii din clasă. Însă adevărata pasiune pentru fotografie a venit la 21 de ani când a decis că asta este ceea ce vrea sa facă mai departe.

În 1998 își lansează studioul foto și se hotărăște să devină fotograf freelancer. După un an de muncă intensă începe să fie cunoscut și lucrează cu modele și vedete pentru toate revistele momentului: Elle, The One, FHM, Viva, Maxim, Unica, GQ, Marie Claire, Esquire, Man’s Health, Harper’s Bazaar dar și campanii publicitare sau cataloage de prezentare. Astfel devine rapid unul dintre cei mai apreciați și titrați fotografi în modă și nu numai. Pe lângă zecile de vedete fotografiate, modele  de renume și-au început cariera alături de el, precum Catrinel Menghia, Mădălina Draghici și Mădălina Ghenea.
Fotografiile lui sunt superbe și au un touch personal. Poate de aceea se spune “în piață“ că dacă treci pe la Bărăgan, la o ședință foto, obții sigur statutul de vedetă. Este sincer și relaxat. Spumos, nu mai zic! Este un  extravagant cu viziune și succes. Și mai este și un tată foarte cool.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply