Lifestyle

STEFANEL in casa noua

21 octombrie 2011

Din start va spun ca sunt mare fan al brandului “made in Italy”…..Stefanel. Stilul italian ma defineste cel mai bine prin urmare nu am cum sa nu ma simt bine in aceste tinute.

Primul brand strain ce a patruns pe piata din Romania s-a transformat de curand intr-un Concept Store cu un design interior demn de invidiat. Structurat pe doua etaje este destinat atat femeilor cat si barbatilor dar si colectiilor de accesorii. Din Calea Victoriei (unde eram foarte aproape de magazin) Stefanel a trecut la o alta adresa…Piata Romana. Si nu s-a gandit rau. O zona mult mai aglomerata ziua…prin urmare….cu potential de clienti mult mai bun.

Intr-o vila spatioasa si somptuoasa care arata foarte bine, Stefanel a intrat in sezonul rece cu o colectia de toamna/iarna sofisticata pastrandu-si in acelasi timp si pronuntatul stil casual …caracteristic brandului. Cat despre fetele din magazin ….va vor ajuta cu drag sa va gasiti outfitul potrivit. Au toata rabdarea din lume! Si asta conteaza foarte mult pentru un client.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply