Interviuri

Femeia care îi face pe copii să mănânce

22 aprilie 2019

Este o minunăție de om. Și m-a cucerit înca de la primul cuvințel. Stilul ei de a spune lucrurilor pe nume și felul în care explică până și cel mai mic detaliu…este unic. Trebuie să recunosc că pentru prima dată aș fi vrut să nu întreb nimic, ci doar să o las pe ea să vorbească. Despre orice care are legătură cu copiii.

Este consilier și specialist în alăptare și diversificare și probabil de aceea s-a ales cu acest minunat rol de: Femeia care îi face pe copii să mănânce! Copiii pe care părinții lor i-au etichetat ca “Mofturoși” au ajuns sub magia ei și a reușit să îi transforme în „Mâncăcioși”, însă acestea sunt cazurile fericite. Pentru că sunt copii care au și nevoi neînțelese. Și nu e vorba doar de nevoi psihologice, emoționale, ci este vorba și de nevoi fizice, mai exact despre copii care nu puteau mesteca sau nu puteau înghiți mâncarea.

“Copiii vor să guste, să miroasă, să atingă, să strivească în mânuțe, să se mânjească pe corp și pe față cu mâncare, toate aceste comportamente pe care noi le „condamnăm” și le educăm sunt, de fapt, uneltele cu care se construiește succesul în diversificare și în relația cu mâncarea de pe tot parcursul vieții.

Astăzi, Crina Coliban.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply