Interviuri

O nouă platformă pentru antreprenorii creativi – BICI by Mirela Bucovicean

28 martie 2019

Scriam acum trei ani pe blog despre ea, cam așa: „Eu aș zice că este o vizionară a generației noastre. Pentru că am un feeling că nu se va opri aici. Are în continuare curajul de a miza pe lucruri pe care alții le cred depășite sau fără succes.” Și am avut dreptate!

Pentru că am chemat-o din nou la apel, după ce a început anul acesta în forță cu niște proiecte mult prea bune ca să nu fie menționate și apreciate în același timp. Începem cu Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) care a anunțat oficial, la începutul lunii martie, înființarea Comisiei Naționale pentru Femei, un organism care se va implica activ în promovarea și încurajarea prezenței femeilor în competiții, dar și pentru a arăta că acestea pot fi oricând parte din toate ariile motorsportului. On top of this au ales și mentorul, ambasadorul unei astfel de comisii sau, cum spun ei, Președintele …chiar pe ea. Căci este ambițioasă, dedicată și puternică și poate cel mai bine să promoveze astfel de femei din motorsport care fac performanță cu aceeași grație și stil cu care au grijă de copii, gătesc, iubesc și se implică în treburile cotidiene.

Cu un simț estetic aparte pentru modă și marketing a reușit să pună bazele unor cursuri de-a dreptul fabuloase – Business Institute for Creative Industries – BICI, mai pe scurt și mai mișto, dacă mă întrebați pe mine, o platformă de dezvoltare adresată tinerilor antreprenori ai industriilor creative, cu un prim modul intitulat Business of Fashion.

Astazi, din nou, Mirela Bucovicean!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply