Interviuri

Pupitrul știrilor este în continuare o provocare

22 noiembrie 2018

Este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, iar pentru mine, rigoarea și strictețea știrilor. De fiecare dată când mă uit la posturile de televiziune din străinătate, văd prezentatori grizonați. Și îmi place. Pentru că asta îmi spune că nu își fac meseria de ieri și că au văzut mulți președinți schimbați, guverne picate și evenimente care te fac să te zbârlești ori să lăcrimezi.

Avem și noi o mână de astfel de jurnaliști și este o bucurie să îi poți asculta și acum, după 25 de ani de carieră. A debutat în presă la 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă în 1993, debutând un an mai târziu în televiziune la SOTI, ca redactor. Apoi a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile la Pro TV. A schimbat registrul când a revenit la Antena 1, în 2003, prezentând Observatorul. Astăzi este tot la pupitrul știrilor. Și este la fel de entuziasmată ca în prima zi, doar că mai înțeleaptă și mai stăpână pe situație. E bucuroasă că îi poate învăța la rândul ei meserie pe cei tineri, care își doresc o carieră jurnalistică sau chiar la pupitrul știrilor, deși este sinceră când admite că nu e pregătită să predea ștafeta.

Dincolo de știri se ocupă și de clinica Cronos Med, pe care a lansat-o împreună cu soțul ei, medicul Constantin Stan, în noiembrie 2017. Este o clinică avansată de medicină regenerativă și anti-aging, care oferă servicii de nutriție, chirurgie estetică și reparatorie.

Toate acestea se întregesc acasă cu Eva și Petru, doi adolescenți ce au nevoie mai mult ca oricând de înțelepciunea mamei.

Astăzi, Andreea Berecleanu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply