Lifestyle

BLACK FRIDAY 2021 | Cum faci #SportAcasă?

11 noiembrie 2021

Îmi place să cred că am știut mereu să iau ce este mai bun dintr-o situație/problemă. Nu degeaba a fost inventată vorba “să vedem jumătatea plină a paharului”. Indiferent de cât de challenging este o situație, întotdeauna există și părți bune, dacă avem mindset-ul potrivit 🙂 Așa că atunci când a venit pandemia trebuie să recunosc că am avut ceva îndoieli despre cum se vor desfășura sesiunile de sport cu care eram obișnuită. Voi mai putea să merg la Ionela, antrenoarea mea? Dacă nu, cum o să fac sport?

Pentru că am fost mereu omul soluțiilor, tocmai la sport să nu găsesc eu cea mai bună soluție? Ei bine, #sportacasă a devenit pentru mine noul normal. Așa că m-am mobilizat rapid, mi-am luat accesoriile de care mai aveam nevoie și m-am pus pe treabă. Vreau să vă dau un boost din energia mea așa că vă las mai jos câteva din  accesoriile pe care le folosesc atunci când fac #sportfromhome și mai ales, câteva aparate atunci când ți-e dor de un sport ca la sală 🙂

Bowflex Max Trainer M3 – este special gândit pentru a ocupa puțin spațiu, având dimensiunile mai mici decât majoritatea bicicletelor eliptice și a benzilor de alergat

Bandă de alergat Kettler Alpha Run 600 – este echipată cu KETTLER Energy Deck și este proiectată cu ajutorul unor elemente de ultimă generație, îți poți urmări progresul direct din aplicații de sport, precum KETTMaps, sau smartwatch. În plus, este ușor de mutat datorită sistemului de pliere. Deci ocupă puțin spațiu și încape oriunde o depozitezi.

Banda de alergat KETTLER ALPHA RUN 600 (TRACK S8)

Aparat abdomen Toorx WBX-2800 – aparatul care duce exercițiile de abdomen la next level! Are o dimensiune 140 x 76 x 224 cm și poate suporta până la 150 kg

Aparat abdomen TOORX WBX-2800

Banca de antrenament lombari semi profesională, TOORX WBX-300 – special creată pentru antrenamente profesionale intense, echipată cu o structură robustă și versatilă, care suportă o sarcină maximă de 320 kg, potrivită pentru multe tipuri de antrenamente. Se folosește pentru muschii picioarelor, abs, lombar și fese.

Coardă de Sărit – coarda de sărit este ideală pentru învățarea sau perfecționarea săriturilor , antrenarea picioarelor și a brațelor în același timp. Este potrivită pentru zilele în care vrei să faci cardio.

Coarda de sarit

Set gantere reglabile Techfit 2,5-24 kg – mai ceva ca 3 în 1. Setul de gantere cu greutăți de la 2.5 kg până la 24 kg îți asigură diversitatea în exerciții și ușurință în utilizare. Unde mai pui că sunt usor de depozitat și întreținut 🙂

Set gantere reglabile TECHFIT 2,5-24 Kg

Mini benzi elastice SKLZ – mini benzile sunt un instrument de antrenament eficient și versatil ce ajută la dezvoltarea forței musculare și a stabilității trenului inferior și superior. Mini benzile sunt ideale pentru orice exercițiu ce implică deplasarea laterală, solicitarea musculaturii șoldului, a mușchilor gluteali, abductori sau aductori.

Minge pentru antrenamentul mainilor si a antebratelor Techfit, Powerball – ajută la creșterea concentrației și crește puterea de prindere. Cu cât rotațiile sunt mai mari (ajunge chiar și la 12.000 de rotații pe minut) cu atât atrenamentul este mai intens.

Cilindru spuma masaj Techfit 3 vibrații – rola aceasta este perfectă pentru întinderea dinaintea unui antrenament sau recuperare de după antrenament. După un antrenament dificil, acesta este modul perfect de a calma și relaxa muschii inflamați și de a oferi terapie de masaj. Îmbunătățește mobilitatea, agilitatea și flexibilitatea.

Cilindru spuma masaj TECHFIT 3 vibratii

Saltea Yoga verde Techfit Exercise Mat – o saltea potrivită te ajută să îți duci la bun sfârșit exercițiile și, cel mai important, să le faci corect.

Saltea yoga verde TECHFIT EXERCISE MAT

 

Spor (t) să aveți 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply