Lifestyle

BLACK FRIDAY 2021 | Ce produse cosmetice la reducere îți recomand

11 noiembrie 2021

Cei care mă cunosc știu deja cât de importantă este pentru mine rutina de îngrijire zilnică, atât cea de dimineață cât și cea de seară. Niciodată nu ies din casă fără SPF iar rafturile mele din baie, atât cel de acasă cât și cel de la Hub, sunt ocupate în proporție de 90% de produse cosmetice. De aceea, nu puteam să nu profit de reducerile din această perioadă și să nu împărtășesc cu voi câteva din produsele pe care le folosesc și care îmi plac super mult.

Ceramide Plus Serum de la RNW- conține 5 tipuri de ceramide dar și ADENOZINE, un ingredient anti-rid care stimulează proliferarea/înmulțirea celulelor pentru o mai bună fermitate a pielii. Hidratează, hrănește și vindecă deteriorarea pielii și ajută la recuperarea ei.

Concentrate wrinkle care set – combo-ul perfect pentru anti-rid! Conține 1 cremă de ochi de 25ml și 2 de 10ml și o cremă pentru gât și decolteu.

Set Reparare Advanced Night Repair de la Estée Lauder – Advanced Night Repair ajută pielea să își optimizeze mecanismul natural de reparare pe timp de noapte, astfel încât să își recapete strălucirea. Repară, hidratează și protejează pielea de agresiunile externe.

RE-NUTRIV HYDRATING FOAM CLEANSER  – Demachiant ultra hidratant – îndepărtează delicat impuritățile și machiajul pentru a lăsa pielea moale și netedă.

Re-Nutriv Hydrating Foam Cleanser

Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher – nu știu despre voi dar eu mereu am avut probleme cu porii dilatați. Acest serum cu acțiune rapidă îți oferă cele mai bune beneficii de reînnoire a suprafeței pielii iar porii sunt vizibil estompați.

Idealist

Serum antioxidant Revox Just Vitamin C 20%, 30 ml de la Revox – vitamina C este un ingredient putenic care oferă pielii protecție împotriva radicalilor liberi și poluării. Acest serum ajută la mărirea producției de colagen, echilibrează culoare pielii și reduce hiperpigmentația. Datorită ceaiului verde și al extractului de aloe vera, este garantat un efect antioxidant, pe lângă efectul său nutritiv și de reîntinerire.

Loțiune de față hidratantă Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion, 200 ml – întărește evident bariera de hidratare a pielii oferind un aspect tânăr al pielii.

Lotiune tonică pentru fată Just Retinol, 300 ml de la Revox – loțiunea tonică cu retinol care acționează pentru înlăturarea impurităților și reglează producția de sebum, conferind pielii prospețime și tonifiere.

Lotiune tonica pentru fata Revox Just Retinol, 300 ml - eMAG.ro

 

Gel de curățare față cu pH 5.0 – 6.0 Cosrx Good Morning, 150 ml – gelul de curățare Cosrx Good Morning trezește pielea dimineața, o înviorează plăcut și îndepărtează impuritățile și sebumul acumulate în timpul nopții. Datorită pH-ului scăzut, gelul nu impovărează și nu usucă tenul, ci îl lasă catifelat și suplu.

Cremă de față calmantă Cosrx, Pure Fit Cica Cream, 50 ml – realizată cu 7 ingrediente CICA, crema ajută la refacerea barierei slăbite a pielii, hidratează și protejează tenul, fără să-l încarce sau să lase peliculă grasă.

Mască pentru față hrănitoare și antirid Cosrx, Nourishing Magnet, cu propolis, 21 ml – îmbogățită cu propolis, royal jelly și miere, această mască tip șervețel, asigură hrănirea și hidratarea de lungă durată a pielii.

Cremă pentru față cu Retinol, efect antirid, ten matur, Revox, SPF 20, 50 ml – Crema este îmbogățită cu Retinol (Vitamina A), Vitamina E, Ulei de Argan și are SPF 20 pentru a vă proteja pielea de razele UV ale soarelui. Retinolul ajută la reducerea apariției liniilor fine și a semnelor îmbătrânirii premature, precum și a imperfecțiunilor cauzate de expunerea la soare.

Serum hidratant Revox Just Hyaluronic Acid 5%, 30 ml – acidul hialuronic este o substanta care se gaseste natural in piele si ajuta la retinerea nivelului optim de hidratare. Acest serum restabileste bariera naturala a pieleii, reducand semnele de imbatranire, liniile fine si ridurile. Lasa pielea catielata si stralucitoare.

Cremă de față Guinot Age Sun Summum cu protecție solara SPF50 50ml – formulă avansată, care protejează pielea de efectele razelor UVA și UVB, având totodată un rol de prevenție anti-îmbătrânire. În plus, această cremă protejează de efectele nocive ale luminii albastre, provocată de ecranele gadget-urilor.

 

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply